Kesäkukat maljakossa

 

Nyt on se paras aika vuodesta käydä keräilemässä ulkoa kesäkukat maljakkoon! Omia suosikkejani ovat aina olleet omenapuunoksat ja syreenit, mutta tällä kertaa innoistuin myös lupiineista.

Tiedättekö sen fiiliksen kun juhlien jälkeen joka paikkaa koristaa kauniit kukat ja ne näyttävät ja tuoksuvat aivan mielettömän ihanilta? Sitä samaa kauneutta kaipaan juuri nyt kotiini – ja miksei tämä voisi toteutua ihan ilman juhliakin! Päätin juuri, että aloitan tämänviikkoisen siivouksen hieman etukäteen jo huomenna, jonka jälkeen aion käydä hakemassa erilaisia kukkia ympäri kotia!

Kesäfiilistä voi siis hakea monesta jutusta ja itsekin fiilistelen kukkia ympäri vuoden juurikin tämän vuoksi. Arkikin tuntuu ihan erilaiselta kun ympärillä on kauniita asioita.

Enää on muuten vain muutama viikko juhannukseen ja tokihan odottelen myös jo sen jälkeen alkavaa lomaani kuin kuuta nousevaa! Onneksi ollaan saatu jo viettää niin monta ihanaa kesäpäivää nauttien hyvästä säästä ja vapaista hetkistä. Näitä toivoin tälle kesälle vielä monia lisää!

 

Lue myös: Kesän ensimmäiset parvekekukat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *