Kirpputorilöytö ja sisustushaaveita

Huomenta perjantaihin!

Arvatkaas kuka on saanut pidettyä viherkasvin hengissä jo melkein kaksi kuukautta?! Hah, kovin moni ei ehkä lähtisi vielä tällaisella saavutuksella leveilemään, mutta kyllä tämä nyt taitaa mennä oman viherpeukalo-urani top vitoseen. Vähän alkoi jo muutama viikko sitten hirvittää miten tässä käy, kun lehdet alkoivat hieman kellastua. Nyt tilanne alkaa kuitenkin tasaantua pienten elvytysten jälkeen, ja viherkasvi pääsi myös eilen hieman valoisampaan paikkaan.

Kävi myös niin hyvä tuuri tällä viikolla, että löysin kirpputorilta tälle viirivehkalle täydellisen sopivan, mustan ruukun. Makuuhuoneemme on yksi kotimme valoisimmista paikoista, joten pieni lasipöytä sai siirtyä sinne kukkapöydäksi auttamaan tämän kasvin elvytys -yrityksessäni.

Makuuhuoneen sisustus on muutenkin ollut taas viime aikoina paljon mielessäni. Viime talvena uuden maton huoneeseen hankittuani sain hetkeksi mielenrauhan, mutta nyt sisustuskärpänen on taas iskenut oikein toden teolla. Suunnitelmissa on ainakin yöpöytien uusiminen joihinkin hieman yksinkertaisempiin ja modernimpiin malleihin vanhojen vintage -yöpöytien tilalle. Uudet yöpöydät tarvitsevat toki myös uudet valaisimet, joten jälleen kerran ollaan siinä tilanteessa jolloin yhdestä pienestä muutoksesta alkaakin muodostua koko huoneen uudistaminen. Täytyy varmaan laittaa hieman ajatuksia paperille ylös ja kerätä jotain inspiraatiokarttaa suunnitelmistani. Pinterest -kansiostani löytyy jo aika monta inspiraatiokuvaa makuuhuoneen tyyliin, sieltä voi käydä katsomassa mihin suuntaan haluaisin makuuhuoneen sisustusta lähteä viemään.

Olen kuitenkin näissä sisustushaaveissani sen verran realistinen, etten odota ihmeitä tapahtuvan vielä kesän aikana. Varsinkin viikonloput tuntuvat kesällä menevän lähinnä mökkeillen tai muuten ulkoillen, joten sisätilojen rymsteeraukseen ei tunnu jäävän aikaa tai inspiraatiota. Viime viikonlopun kirjahylly -projektini taisi poikkeuksena vain vahvistaa tämän säännön!

Tänään suuntaammekin taas mökille. Toivotaan hieman lämpimämpiä kelejä ja auringonpaistetta, jotta sielläkin saadaan nauttia kunnolla ulkoilusta! Tosin enpä laita pahakseni, vaikka ”joutuisinkin” rentoutumaan mökillä takkatulen ääressä lasillinen hyvää juomaa kädessäni, jos ulkona sattuisi olemaan kolea ja tuulinen keli. Säästä huolimatta on taas mahtavaa päästä mökille rentoutumaan!

Mukavaa viikonloppua sinnekin 🙂

Lue myös: Raikasta ilmaa viherkasveilla

2 kommenttia “Kirpputorilöytö ja sisustushaaveita

  1. Aivan ihana ruukku! Ja ihanaa, että se on kirppikseltä. Kirppislöydöistä ilahtuu aina aivan eri lämmöllä, kuin jos se olisi kalliilla ostettua designia, jota vastaan minulla ei ole sinänsä mitään.
    Mukavaa kesää!

    1. No sano muuta, kirpputorilöydöistä tulee kyllä aina ekstra hyvä fiilis! Joskus tuntuu, että ne parhaat sisustushankinnat voi tosiaan löytää kirpputorilta, kaikkea ei tarvitse hankkia uutena 🙂 Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *