Juhannus ja alkanut kesäloma!

Toivottavasti kaikkien juhannus on sujunut leppoisasti! Me vietetään aikaa isovanhempien luona ruokaa tehden ja jalkapalloa pelaillen. Juhannussää ei kyllä tänäkään vuonna päässyt yllättämään, mutta onneksi tänään ollaan nähty jo aurinkoakin. Käytiin tänään myös Hämeenlinnassa päiväretkellä ja huomenna suunnataan Helsinkiin huvipuistoilemaan lasten kanssa. Vauhtia siis luvassa koko viikonlopun ajan!

Seuraavat pari viikkoa vielä lomaillaan lasten ehdoilla ja liikutaan toivonmukaan sinne missä sää meitä suosisi! Meillä on tavarat pakattuna laukkuihin ja kotona käydään kääntymässä vain päivä tai pari. Ystäviä, sukulaisia ja ulkona vietettyä aikaa – siinä meidän lomasuunnitelmat! Sadetakit ja kumisaappaat on pakattu mukaan varmuuden vuoksi, sillä meitä tuskin sisällä näkee tämän loman aikana.

Heti kun aikaa jäi käteen taas hieman enemmän, alkoivat ajatukset pyöriä myös sisustusjutuissa. Makuuhuoneeseen olisi tarkoitus valita ja maalata uusi seinän väri ja muitakin tulevia projekteja pyörii jo mielessä. Levätään siis vielä juhannusviikonlopun yli ja aloitetaan ensi viikko maalijuttujen parissa!

 

Lue myös: Kesän parjaat jäätelöt tehdään itse

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *