Hyvää pyhäinpäivää! Päivä on tähän mennessä sisältänyt pitkän aamulenkin koiran kanssa, perusteellisen viikonloppusiivouksen sekä muutaman tunnin blogipalaverin Elisan kanssa. Saimmekin monta suunnitelmaa eteenpäin, joten voimme hyvällä omalla tunnolla sanoa päivän olleen tehokas! Nämä meidän yhteiset blogipäivät ovat usein aikamoisen suunnittelun takana; kahden vuorotyöläisen aikataulut kun eivät ihan aina osu yhteen. Nyt kävi kuitenkin niin hyvin, että seuraava blogipäivä meillä onkin jo maanantaina, kun olemme molemmat vielä vapaalla. Silloin onkin tiedossa hauska tilaisuus, josta kerromme varmasti lisää täällä blogissa sitten ensi viikolla.

Kuvat ovat aamupäivän siivoustouhuissa räpsäisty. Mulla on viimeksi ollut orkidea joskus 10 vuotta sitten. En muista kuinka pitkäikäinen se oli, mutta omat epäilykseni ovat ettei kovinkaan pitkä. Sukuni puutarhuri -geenit eivät ole suoranaisesti minulle siirtyneet. (Parhaat vinkit orkidean hoitoon otetaan vastaan kommentiboksiin).

kukka1.jpg

kukka2.jpg

Loppupäivän ohjelmassa olisi puketuminen kultaisiin legginseihin ja suuntaaminen Halloween naamiaisjuhliin.

(Onneksi blogimme sisältö on pysynyt aika hyvin näissä koti ja sisustusjutuissa, niin tulette säästymään ainakin toistaiseksi kuvilta illan lookistani).

Hauskaa viikonlopun jatkoa!

sign_marjukka.jpg