Kaikki varmasti ovat tietoisia siitä, kuinka trendikästä on ollut jo pitkään tuoda viherkasvit osaksi sisustusta. Kesällä puuhastellessani parveketta viihtyisämpään kuntoon kävin hakemassa Plantagenista muutamat kukat ja viherkasvit, ja ne pärjäsivätkin siellä aika pitkälle syksyyn. Pari viikkoa sitten vasta tajusin, että hei, näähän on vielä hengissä ja viihtyy sisälläkin mainiosti! Yhtä kasvia en kuitenkaan onnistunut enää pelastamaan, tarkkasilmäiset varmasti huomaavat mikä se alla olevista on.Kuva on otettu päivänä jolloin vielä yritin kyseistä kasvia vedellä elvyttää. viher4.jpg

viher1.jpg

viher2.jpg

viher3.jpg

viher6.jpg

Nyt kun muutama kasvi on kuin varkain sisustukseemme hiipinyt, huomaan suunnittelevani sopivia paikkoja jo uusille kasveille. Mites teillä, onko viherkasvi villitys iskenyt jo? 

sign_marjukka.jpg