Blogimme täytti hiljattain vuoden, ja siitä syystä halusimme järjestää teille lukijoille pienen jouluisen arvonnan! Tänään viettämämme blogipäivän aikana olemme ehtineet pohtia sitä, millä tavalla pääsemme joulutunnelmaan hektisen syksyn jälkeen. Tulimme siihen tulokseen, että meidän mielestämme parhaimman tunnelman saa aikaan laittamalla jouluvalot päälle, kuuntelemalla joululauluja sekä juomalla iltaisin lämmintä glögiä. Ja tottakai, siinä vaiheessa kun ehtii illalla sen glögimukin kanssa istahtaa sohvalle on myös hyvä aika sytytellä kynttilät. Tämä Tine K Homen joulukalenterikynttilä on meidän molempien ehdoton suosikki, ja siitä syystä halusimme myös yhdelle teistä tällaisen arpoa. 

Arvontaan pääset mukaan kommentoimalla tämän postauksen alle, millä sinä luot itsellesi joulutunnelman? 

TineK.jpg

Ensi viikon torstai 26.11.2015 on viimeinen päivä osallistua. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti, joten muistathan jättää sähköpostiosoitteesi kommentin yhteyteen (ei näy julkisesti). 

Yhteinen.jpg