IMG_5686.jpg

Vihdoin on kaivettu esiin joululehdet ja ripustettu jouluvaloja ympäri taloa. Olen muutaman vuoden ajan säästellyt parhaimpia joululehtiä ja kaivan ne esiin aina joulun ensifiilistelyissä. Tietysti joka vuosi tulee muutama uusi joulutrendi jota näkyy kaikkialla, mutta suurinosa joulun sisustusjutuista ei kyllä vanhene koskaan. Vai mitä mieltä olette? Kauniita joulukoteja on ihana katsella ja miettiä samalla niitä ideoita omaan kotiin. Yksi tämän vuoden joulunajan trendi taitaa muuten olla huonekuusi, itsekin olen meinannut jo muutamaan otteeseen sellaisen kotiuttaa. Mutta koska olen päähäni saanut että ruukun tulisi olla betoninen enkä sopivaa ole vielä löytänyt, olen jättänyt kuusetkin vielä kaupanhyllylle.

Clas Ohlsonilta löysin uuden tähtivaloverhon makuuhuoneen ikkunaan, otan siitä varmasti kuvia vielä illallakin sillä näin päivänvalossa tähdet eivät pääse laisinkaan oikeuksiinsa. Glögiä, eli joulunajan teenkorvaajaani, on mennyt jo monta purkkia. Paras talvenajan juoma niihin rauhallisiin hetkiin. Joita on muuten puuttunut tästä talosta jo kolmen päivän ajan. Pienempi poika on kuumeessa ja molemmat pojat sen vuoksi kotona. Parempihan pikkupotilaalle olisi rauhassa lepäillä kotona ilman sisarusten yllytystä juoksuleikkeihin, mutta ymmärrän toki myös päiväkodin yskän tartuntavaarasta. Eli kotona siis ollaan, jo kolmatta päivää. Ulos ei olla sateeseen uskaltauduttu ettei olo vain pahenisi joten seinät alkavat pikkuhiljaa kaatumaan päälle. Pojilla, ei minulla. Itse voisin viettää vaikka viikon kotona käymättä missään, ja tekemistä kyllä riittäisi. Pojat nukkuvat pitkiä päiväunia kun äiti siivoaa kaapit kuntoon ja laittelee jouluvaloja. No, toki myös se sairastaminen on kuvassa ja kiukkua ja väsymystä riittää. Toivottavasti huomenna kaikki olisivat jo terveenkirjoissa.

IMG_5680.jpg

Oli se jo aikakin tarttua tähän jouluun! Tulisipa vielä lunta niin pääsisin joulukorttikuvia kuvailemaan, sillä jos ei pian tule niin joudun muuttamaan kuvaussuunnitelmiani. Ja olisihan se lumi kiva muutenkin, pulkkamäkeä lasten kanssa odotan varmasti eniten! Joko sitä lunta odotellaan muuallakin vai onko sitä jo satanut?

Ihanaa viikkoa!

sign_elisa.jpg