Nyt se joulu sitten alkaa olla ohi. Kuusi ehti olla kodissamme vain pari viikkoa, aikaisempina vuosina se on muistaakseni ollut meillä koristeltuna jo Itsenäisyyspäivänä. Joulukuu meni kuitenkin niin vauhdikkaasti, että kuusi pystytettiin vasta aatonaattona. Muuten joulua tuli laiteltua kotiin jo joulukuun alussa pienten koristeiden ja valojen muodossa.

Vuoden vaihtuminen vei ajatukseni jo pitkälle tulevaan kevääseen, ja päässäni pyörivät tässä vaiheessa uudet sisustussuunnitelmat ja kodin kunnostukset niin hurjalla tahdilla, että niitä täytyy pian päästä jäsentelemään paperille. Tänä keväänä tulee myös täyteen kaksi vuotta tässä minulle ensimmäisessä omassa kodissa. Vuokra-asunnoissa lähes 10 vuotta asuneena melkein saman verran on asuntojakin takana, joten tämä taitaa lähennellä myös ennätystä samassa paikassa asumiselle! Tämän asian tajuaminen saa päässäni pyörivät suunnitelmat siihen vaiheeseen, että toivon tämän vuoden olevan se, kun pääsemme eroon ns. väliaikaisista ratkaisuista, joille emme halunneetkaan tehdä muuttaessamme mitään. Mutta kuten tiedätte, mikään ei ole niin pysyvää kuin väliaikainen ;)

paketissa.jpg

Aamulla keräsin joulukoristeet laatikoihinsa, ja kylläpä tulikin freesi olo sen jälkeen! Tulipa tuossa samalla raivattua erästä romunurkaksi kutsumaani hyllykköäkin. En silti aio esitellä kyseistä kohtaa kodistamme täällä blogissa, ennen kuin saamme päätettyä monista vaihtoehdoistamme sopivan ratkaisun nurkkauksen käyttöön. Nyt saa kuitenkin rauhassa taas jatkaa puhtaalta pöydältä kodin sisustamista. Mä ainakin tarvitsen inspiroitumiseen ns. tyhjän paperin (tai kodin ilman ylimääräistä härpäkettä), jotta pääsen suunnitelmissa eteenpäin. 

Ajattelin vielä katsastaa tänään läheisen ostoskeskuksen alennustarjonnan, ilmeisesti lähes kaikki kaupat pitävät tänään ovensa auki? Myös nettisisustuskauppojen alennusmyynnit houkuttelevat, ja niitä onkin tullut tässä viime päivinä selailtua.. Yritän kuitenkin välttää heräteostoksia, joten tässä vaiheessa mitään ei ole vielä ostoskoriin kuitenkaan tarttunut. 

Palataan taas, mukavaa loppuviikkoa kaikille! 

Marjukka.jpg