Yhteistyössä // Pikkunorsu

Nuorimmainen poikamme täyttää pian kaksi vuotta ja halusinkin valokuvien lisäksi hänelle muistoksi julisteen lastenhuoneeseen. Tämä pieni poikamme osasi nimittäin laulaa ennen kuin puhui, kymmenkunta lastenlaulua jo osataan mutta edelleen suosikkina se kaikista ensimmäinen, nimittäin Ihahaa. En siis todella voinut vastustaa tätä julistetta laulunsanoilla kun se tuli vastaan.

Pikkunorsu on julistekauppa josta löytää kaikille tutut lastenlaulut upeina julisteina ja kortteina. Miten mainio idea nimenomaan lastenhuoneisiin tai vaikkapa korttien muodossa lahjan kanssa. Itselläni alkoi samantien raksuttamaan monta ideaa mihin näitä käyttäisin!

Samalla otin pois norsukuvat jotka ovat vauvasta asti seinillä olleet, alan nimittäin pikkuhiljaa käsittämään ettei tuo poika ole enää niin pieni vaikka hänet sellaisena tulen varmasti vielä pitkään näkemäänkin. On siis aika sisustaa huonetta hieman isompien poikien julisteilla, joukossa toki näitä pikkulapsiajan muistoja jotka on kuitenkin puettu kivaa asuun. Muutaman taulun varmasti vielä hankin tuohon lisäksi, pikkuhiljaa, kun sopivia tulee vastaan.

 

pikkunorsu7.jpg

pikkunorsu10.jpg

pikkunorsu8.jpg

pikkunorsu2.jpg

pikkunorsu9.jpg

Pikkunorsun ihanan Outin kanssa halusimme lisäksi järjestää teille pienen arvonnan!

Kommentoimalla alle mikä on sinun suosikki lastenlaulusi, voit voittaa vapaavalintaisen A4- kokoisen julisteen. Täältä pääset ihastelemaan pikkunorsun valikoimaa. Osallistumisaikaa on viikko, eli 3.2 arvotaan julisteen voittaja. Onnea arvontaan!

Elisa.jpg