KEVATMESSUT16_logo_pvm.jpg

Nyt on aika suunnata taas katseet kohti tulevaa kesää. Me aiomme erityisesti miettiä piha- & parvekesuunnitelmiamme näillä keväisillä messuilla! Messut ovat aina oiva tilaisuus kerätä ideoita, saada vinkkejä ja tehdä löytöjä. Kaikki on kerätty saman katon alle ja Kevätmessuiltahan löytyykin Oma Koti, Oma Mökki, Oma Piha, Sisusta! ja Lähiruoka & Luomu -tapahtumat. Eli mahtavat messupäivät taas tulossa!

Saimme arvottavaksemme lippuja kyseisille messuille, joten jos haluat mukaan niin laitahan nimeä ja sähköpostiosoite kommenttiboksiin! Kerro vaikka samalla, mikä osasto sinua kiinnostaa eniten tämän vuoden Kevätmessuilla. Tarjontaan voit tutustua täällä.

Lippupaketteja arvotaan 2 kpl ja molemmat sisältävät 2 lippua, eli kaverin saa matkaan mukaan :)

Osallistumisaikaa on vain pari päivää eli perjantai-iltaan 1.4 asti, jotta saamme liput perille ajoissa ennen messuja. Onnea jokaiselle arvontaan!

marjukkaelisa.jpg

*Yhteistyössä Messukeskus