Lapsi2016_netti_ylabanneri_705x300_suomi

Täällä odotellaan jo kovasti Muumeja, Tuttiorkesteria ja Sirkuskoiria! Lapsimessuthan eivät ole meinaan vain messut joista äidit saavat tarjouksia ja ideoita vaan tärppejä löytyy myös perheen pienimmille.

Kokosin myös messukassia messukeskuksen sivuilla näin äidin näkökulmasta ja mielenkiinnon kohteista. Aion ainakin käydä vilkaisemassa Gugguun, Lilla companyn, Lumoan, Papu Designin ja Tarramonsterin pisteitä. Ombrellinon osastolla on muuten esillä Onnelin ja Annelin nukkekodin jota odotan kovasti. Saman sarjan leikkimökki on meinaan suosikkini, sopivaa paikkaa ei vain meidän pihalta ole vielä löytynyt!

Itse seikkailen messuilla luultavasti heti perjantaina, onko muita tulijoita? Nyt olisi tätä kautta myös kaksi lippua tarjolla, joten pistetään niistä pystyyn arvonta! :)

Kommentoi siis alle mitä sinä odotat eniten lapsimessuilta. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi sillä liput arvotaan kaikkien vastanneiden kesken 5.4 ja voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Onnea kaikille arvontaan!

Elisa.jpg

*Yhteistyössä Messukeskus