7.-11.9.2016 Helsingin messukeskuksessa järjestetään jälleen Habitare -messut. Samana viikonloppuna pääsee myös mukaan Valolight, Antiikki, ArtHelsinki sekä HifiExpo -tapahtumiin. Niille, joille Habitare ei ole ennestään tuttu tilaisuus, kerrottakoon sen olevan suomen suurin design-, huonekalu- ja sisustustapahtuma. Itselleni tämä tapahtuma on ollut ihan must juttu jo monta vuotta ja tänäkin vuonna aion ehdottomasti olla paikan päällä fiilistelemässä uutta designia ja tsekkaamassa tulevan kauden uutuuksia.Käykäähän Habitare nettisivuilla katsastamassa, mitä kaikkea mielenkiintoista tänä vuonna on tarjolla.

Habitare16_H_3.jpgKuva Messukeskus

Haluaisitko sinäkin kaverisi kanssa paikalle? Saan yhteistyössä Habitare-messujen kanssa arpoa blogin kautta 2 lippua lukijoillemme. Osallistua voit jättämällä viestin kommenttiboksiin - kerro vaikka kenet haluaisit viedä Habitareen kanssasi? Kaikki kommentit ovat kuitenkin mukana arvonnassa! Osallistumisaikaa on ensi viikon tiistai-iltaan ( 26.8.-30.8.2016). Arvon yhdelle kommentoineelle kaksi lippua ja ilmoitan voittajalle sähköpostitse ensi keskiviikkona.

Onnea arvontaan!

Marjukka.jpg

*Yhteistyössä Helsingin Messukeskus