Skandinaavista, klassista, valkoista, luonnonvärejä. Näistä tulee meidän uusi keittiö muodostumaan.

keitti%C3%B64.jpg

Pikkuhiljaa alkavat keittiösuunnitelmat olemaan valmiina. Alusta asti on ollut selvää että tähän "kaupunkikotiin" haluan jotain simppeliä, kaunista ja helppohoitoista. Kaapit tulevat olemaan korkeakiiltoista valkoista ja välitila valkoista laattaa. Laatan yläpuolelle katonrajaan arvon vielä laitanko valkoista vai vaaleanharmaata maalia, mutta luultavasti päädyn tuohon valkoiseen jotta seinä ei katkea väriltään. Oikeaa betonitasoa meille ei tällä kertaa tule vaikka siitä kovasti haaveillut olenkin. Niin monta kirjoitusta tästä lukeneena ja jopa asiantuntijalta kysyneenä en saanut itseäni vakuuttuneeksi betoninpinnan helppohoitoisuudesta lapsiperheessä. Sen sijaan meille näyttäisi tulevan laminaattitaso, betonin jäljitelmänä tai vaaleanharmaalla "puupinnalla".

Parkettilattia alla valkolakataan kuten nykyisessäkin kodissamme on tehty. Tämä onkin jo itseasiassa sovittu ja tilattu eilen kun vihdoin uuden kodin avaimet saatiin käteen! Yö menikin sitten miettissä ja valvoessa, sillä uusittavaa onkin enemmän kuin luultiin. Tänään käyn vielä ennen töitä kuvaamassa asunnolla ennenkuin viikonloppuna aloitetaan purkutyöt. Seuraavaksi siis luvassa vihdoinkin niitä kuvia!

Elisa.jpg