pohja.jpg

Vihdoin ollaan uudella asunnolla päästy purkutöihin. Kaikki mikä ei jää, lähti viikonlopun aikana. Keittiö, väliseinä, listat, tapetit sekä väliovet lähtivät ja uuden pinnan luominen on alkanut. Keittiön ja olohuoneen välisen seinän kaato aiheutti sen, että kattoa ja lattiaa täytyy paikkailla ja tuo rapattu katto maalataankin koko asunnosta samalla. Seinien miljoona reikää paikataan sekä seinät maalataan vaaleanharmaan sekä valkoisen sävyillä. Lisäksi mietin edelleen, josko laittaisin jonkin tapetin toiseen makuuhuoneista. Maalilta vaadin pesunkestävyyttä, sillä kokemukseni perusteella lapsi- ja koiraperheessä aina tapahtuu joten pesunkestävä maali on luotettava valinta. Seinien värisävyiksi valikoituivat tuossa yhtenä yönä, kaiken kuulemani, lukemani ja näkemäni johdosta seuraavat:

valkoinen NCS 0502-Y

vaaleanharmaa NCS S 1500-N

Isoimmassa tilassa, eli keittiö-olohuone-eteinen, on parketti joka hiotaan ja valkolakataan. Makuuhuoneisiin sekä vaatehuoneesen laitan uuden laminaatin samoissa sävyissä. Väliovet vaativat myös uusimisen, joten ne vaihdetaan peilioviin. Viimeistellyn ilmeen tuovat valkoiset leveät lattialistat ja tietenkin se uusi keittiö joka saapuu ensi viikolla. Paketeissa tosin joten työtä vielä riittää.

Mutta nyt muutama sneakpeak asunnosta ennen käsittelyä! Painakaa mieleenne sillä seuraavalla kerralla on jo täysin erinäköistä! :)

ennen1.jpg

ennen2.jpg

ennen3.jpg

ennen4.jpg

Mitä mieltä olette? Itse ainakin odotan jo innolla että päästään remontissa eteenpäin!

Elisa.jpg