Instagramin puolella jaoinkin jo aikaisemmin kuvan vanhasta pöydästä joka pääsi myös remontin alle. Hioin ja maalasin pöydän valkoiseksi ja pian se saakin toivottavasti seuraakseen uudet tuolit jotka tilasin muutama kuukausi sitten! Teetätin läheisessä lasiliikkeessä päälle myös pyöreän lasilevyn jonka pitäisi saapua ihan näinä päivinä. Pöytähän on oikeasti myös pidennettävä, tosin lasi vie tämän ominaisuuden pois. Lapsiperheessä en huolellisista pohjatöistä huolimatta usko maalipinnan kestävyyteen joten siksi mennään ainakin aluksi lasilevyllä. Toki puu on siitä hyvä että sen voi aina maalata uudelleen!

p%C3%B6yt%C3%A4.jpg

IMG_8850.jpg

Tänään saatiin myös liesituuletin tuon putkenpätkän tilalle. Vitsi miten hyvältä se näyttääkään tuolla suurella muuten avoimella seinällä! Onnea on oma isä joka on tänäänkin ollut täällä ahertamassa. Lupasin huomiselle remonttipäivälle kattaa pöydän herkuilla, tosin taitaa olla ensimmäinen vuosi kun mennään valmiskakulla sillä aika ei vain kaiken tämän keskellä riittänyt leipomiseen. Puhumattakaan siitä että uuni ei ole vielä saapunut! :D

Oikein ihanaa huomista isänpäivää kaikille muillekin iseille!

Elisa.jpg