Halparuokakirja-arvonnan voittajaksi selvisi Random.orgin avulla nimimerkki Liisukka! Onnea, olen lähettänyt sinulle sähköpostiä, jotta saamme kirjan matkaan.

Saimme myös iloksemme arvottavaksi teille blogimme lukijoille neljä lippua Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen. Tämä torstaista sunnuntaihin kestävä tapahtuma kokoaa saman katon alle 6.-9.4.2017 Oma Koti, Sisusta!, Lähiruoka&Luomu, Kevätpuutarha sekä Oma Mökki -messut. Tämä on ehdottomasti yksi kevään odotetuimpia tapahtumia! Aiempina vuosina ainakin messujen puutarhaosastolla kaiken vihreyden keskellä on tuntenut kevään oikeasti alkaneen.

Kukkala2.jpgKuva viime vuoden Kevätmessuilta.

Tässä vielä kurkistus viime vuoden Kevätmessuille, jossa Marjukka kävi piipahtamassa.

Arvomme 2x2 lippua, eli kahdelle onnekkaalle lähetämme kaksi lippua, jotta saa kaverin tai puolison mukaan myös messuilemaan. Arvontaan osallistut kommentoimalla tämän julkaisun kommentti-osioon. Riittää, että ilmaiset halusi osallistua messuille, mutta voit myös halutessasi kertoa, mikä on sinusta parasta keväässä :)

Arvonta-aikaa on 24.3.-31.3.2017. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse, joten muistathan lisätä sen sille varattuun kommenttikenttään (ei näy muille osallistujille).

Kevätmessuliput saatu blogiarvontaa varten Helsingin Messukeskukselta.

marjukkaelisa.jpg