Kaksi kirjoittajaa, kaksi erilaista elämää ja kaksi erilaista tyyliä

Perustimme blogin huomattuamme, että yhteisen sukunimen lisäksi meillä on paljon muutakin yhteistä; intohimo sisustamiseen, kotiin ja asumiseen. Leikekirjamme ovat täynnä kauniita kuvia ja inspiroidumme kaikesta itse tehdystä – miksi emme jakaisi ideoita myös muille kuin toisillemme? Blogimme toimii arkistona niin suurille kuin pienillekin projekteillemme, joita toteutamme sekä yhdessä että erikseen. Tyylimme ovat erilaiset, mutta arvostamme samoja asioita – ajattomuutta ja käytännöllisyyttä ripauksella luksusta ja laatua. Toinen meistä viihtyy maalla ja toinen kaupungissa. Tervetuloa mukaan!

2 For Living on:

ELISA: Olen tekemässä harrastuksesta ammattia opiskelemalla sisustusalaa ja siinä sivussa kehittelen valokuvaustaitojani minkä ehdin. Asun maaseudulla omakotitalossa aviomieheni, kahden pienen pojan sekä koiran kanssa. Kotonani yhdistelen sekä modernia että maalaisromanttista sisustusta. Haen inspiraatiota kauniista valokuvista joita puhelimeni, tietokoneeni sekä leikekirjani ovat pullollaan.

&

MARJUKKA: Olen koulutukseltani artesaani, ja erityisesti huonekalujen verhoilu ja modernisointi ovat lähellä sydäntäni. Sisustan ja remontoin kahdessa kerroksessa olevaa kerrostaloasuntoa, jossa asun avomieheni ja pienen tuholaisen kääpiöpinserin kanssa. Inspiroidun modernista tyylistä ripauksella vanhaa muotoilua ja klassikoita ja tätä haluaisin tuoda esille myös oman kotini sisustuksessa. 

 

Blogin%20takana.jpg