Uusi juliste lastenhuoneessa // Arvonta

Yhteistyössä // Pikkunorsu

Nuorimmainen poikamme täyttää pian kaksi vuotta ja halusinkin valokuvien lisäksi hänelle muistoksi julisteen lastenhuoneeseen. Tämä pieni poikamme osasi nimittäin laulaa ennen kuin puhui, kymmenkunta lastenlaulua jo osataan mutta edelleen suosikkina se kaikista ensimmäinen, nimittäin Ihahaa. En siis todella voinut vastustaa tätä julistetta laulunsanoilla kun se tuli vastaan.

Pikkunorsu on julistekauppa josta löytää kaikille tutut lastenlaulut upeina julisteina ja kortteina. Miten mainio idea nimenomaan lastenhuoneisiin tai vaikkapa korttien muodossa lahjan kanssa. Itselläni alkoi samantien raksuttamaan monta ideaa mihin näitä käyttäisin!

Samalla otin pois norsukuvat jotka ovat vauvasta asti seinillä olleet, alan nimittäin pikkuhiljaa käsittämään ettei tuo poika ole enää niin pieni vaikka hänet sellaisena tulen varmasti vielä pitkään näkemäänkin. On siis aika sisustaa huonetta hieman isompien poikien julisteilla, joukossa toki näitä pikkulapsiajan muistoja jotka on kuitenkin puettu kivaa asuun. Muutaman taulun varmasti vielä hankin tuohon lisäksi, pikkuhiljaa, kun sopivia tulee vastaan.

 

pikkunorsu7.jpg

pikkunorsu10.jpg

pikkunorsu8.jpg

pikkunorsu2.jpg

pikkunorsu9.jpg

Pikkunorsun ihanan Outin kanssa halusimme lisäksi järjestää teille pienen arvonnan!

Kommentoimalla alle mikä on sinun suosikki lastenlaulusi, voit voittaa vapaavalintaisen A4- kokoisen julisteen. Täältä pääset ihastelemaan pikkunorsun valikoimaa. Osallistumisaikaa on viikko, eli 3.2 arvotaan julisteen voittaja. Onnea arvontaan!

Elisa.jpg

2forliving - -

27 kommenttia “Uusi juliste lastenhuoneessa // Arvonta

  1. Lasteni suosikki on Päivänsäde ja Menninkäinen. Toivottavasti onnistaa…

  2. Omalle pikku tytölleni 1v7kk , tulee iltaisin lauleltua tuiki tuiki tähtöstä. Olenkin etsinyt kaupoista julisteita (huonolla menestyksellä) hänelle kehyksiin laitettavaksi. Aivan ihana tuo laulun sanat tauluksi idea!

  3. Voi, suojelusenkeliä lauloin esikoiselleni joka ilta nukkumaan käydessä. Ehdottomasti se oli lempparini!

  4. Meillä myös tuo Ihahaa on ehdottomasti se lemppari. Olipa se kaunis tauluna!

  5. Ehdoton favourite lasten lauluista on toi "ihahaa-hepo hirnahtaa" mikä tuossa taulussakin on! 🙂

  6. Tuiki tuiki tähtönen on ehdoton ykkönen! Se olisi ihana saada myös julisteena seinälle 🙂

  7. Monta lastenlaua on mummina laulettu, mutta Mirri sairastaa on ollut yksi pikku poikien suosikki 😀.

  8. Pakko vastata tuo tuiki tuiki tähtönen, sillä se vaan on aina yhtä ihana! 🙂

  9. Voi että mikä valinnanvaikeus, voisin ottaa noista vaikka jokaisen! Valitsen kuitenkin tuon sinisen unen, sillä se on vain jotenkin niin kaunis.

  10. Toivottavasti vielä kerkeää osallistumaan! Ihme ja kumma on oma suosikkinini!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *