Viikonloppuna juhlitaan!

Nimittäin meidän 2- vuotiasta. Heppasynttärit, eli cowboy- juhlat meidän pienimmälle ovat kovaa vauhtia valmistumassa. Tänään on leivottu jo kakkupohjia sillä loppuviikko on erittäin kiireinen töiden ja koulun vuoksi. Loput leivotaankin varmaan perjantain pikkutunneilla silmät ristissä.

IMG_7545.jpg

IMG_7567.jpg

IMG_7576.jpg

IMG_7570.jpg

Tällaista rekvisiittaa on siis tullut hankittua, ja odottaapa lapsia myös yllätys jonka kummitäti on järjestänyt ja mummi mahdollistanut. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin! Juliste on muuten tuo lastenhuoneen juliste Pikkunorsusta*. Sopii hyvin teemaan ja on tietenkin pojan lemppari sekä ensimmäinen laulu jonka hän osasi. Nyt niitä lauluja on tullut jo kymmenkunta lisää. Ihana päästä juhlimaan tuota suloisinta pikkupoikaa!

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

*Juliste saatu yhteistyön merkeissä

Elisa.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *