Lapsimessut 2016 // Lippuarvonta

Lapsi2016_netti_ylabanneri_705x300_suomi

Täällä odotellaan jo kovasti Muumeja, Tuttiorkesteria ja Sirkuskoiria! Lapsimessuthan eivät ole meinaan vain messut joista äidit saavat tarjouksia ja ideoita vaan tärppejä löytyy myös perheen pienimmille.

Kokosin myös messukassia messukeskuksen sivuilla näin äidin näkökulmasta ja mielenkiinnon kohteista. Aion ainakin käydä vilkaisemassa Gugguun, Lilla companyn, Lumoan, Papu Designin ja Tarramonsterin pisteitä. Ombrellinon osastolla on muuten esillä Onnelin ja Annelin nukkekodin jota odotan kovasti. Saman sarjan leikkimökki on meinaan suosikkini, sopivaa paikkaa ei vain meidän pihalta ole vielä löytynyt!

Itse seikkailen messuilla luultavasti heti perjantaina, onko muita tulijoita? Nyt olisi tätä kautta myös kaksi lippua tarjolla, joten pistetään niistä pystyyn arvonta! 🙂

Kommentoi siis alle mitä sinä odotat eniten lapsimessuilta. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi sillä liput arvotaan kaikkien vastanneiden kesken 5.4 ja voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Onnea kaikille arvontaan!

Elisa.jpg

*Yhteistyössä Messukeskus

35 kommenttia “Lapsimessut 2016 // Lippuarvonta

 1. Ensimmäiset messut olisivat minulle pian 2v äitinä. Lapsen huoneen sisustukseen kaipaan neuvoja/vinkkejä ja samoin vinkkejä mitä kivaa tekemistä olisi tarjolla taaperolle pk seudulla. Myös ruoka ja lapsen terveysjutut kiinnostaa.

 2. Ensimmäistä kertaa menossa, odotan saavani uusia ideoita ja löytäväni hyviä tarjouksia 🙂

 3. Perjantaina ajattelin pyyhkäistä messuille minäkin. Tällä kertaa en osallistu arvontaan mutta onnea kaikille siihen osallistuville ♥.

 4. Toiveissa mukava päivä ystäväm kanssa, lapset jätetään tällä kertaa kotiin 🙂

 5. Odotan eniten lastenvaateuutuuksia ja perinteistä mukavaa shoppailupäivää veljen vaimon kanssa☀️

 6. Ihanan kauhea tungos tulee ensimmäisenä mieleen. Tärkein kuitenkin lasten ilo! (Äidille tarjoukset) 🙂

 7. Odotan ja toivon hauskaa päivää lasten kanssa! Myös uutuudet kiinnostavat, ja tietysti messutarjoukset.

 8. Kiva nähdä mitä uutuuksia lastentarvikkeissa ja -vaatteissa on. Hyviä tarjouksia tulee varmasti myös etsittyä. 🙂

 9. Ekaa kertaa menossa, odotan varmaan eniten uusia ideoita ja kivoja tarjouksia 🙂

 10. Odotan messuilta kivoja tarjouksia sekä että näen sen lasten riemun kun pääsee mukaan huikeille messuille 🙂

 11. Tarjoukset ovat viime vuosina olleet pettymyksiä, mutta messuilla on muuten tosi paljon kivaa tekemistä ja näkemistä kaiken ikäisille, joten mentävä on koko perheen voimin!

 12. Odotan eniten kaikkia uusia löytöjä! Etenkin lastenhuoneeseen olisi kiva löytää jotain uusia pikku juttuja 🙂

 13. Olohuoneen vauvateemat vaikuttavat näin 5 kk vanhan esikoisen äitinä mielenkiintoisilta. Todella kiva olisi päästä myös tutustumaan itselle uusiin, lastentuotteita myyvien yritysten tarjontaan.

 14. Ekaa kertaa messuille menossa ja eniten odotan ehkä vaatetarjouksia lapsille ja ihanaa yhdessäoloa esikoisiaan odottavien parhaiden kavereideni kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *