Pientä tuoliprojektia

Helatorstai katkaisee tämän viikon aika mukavasti! Tämän viikon aurinkoisista keleistä on tähän mennessä nautittu lähinnä toimiston ikkunoista tuijotellen, lukuunottamatta aamuisia reippaita lenkkejä koiramme kanssa. Huomennakin suunnitelmissa on sisätiloissa olemista, sillä parin pikkutuolin kunnostus odottaa viimeistelyä työhuoneella. Eiköhän sitä kuitenkin ehdi vähän ulkoillakin, jos vaikka vähän jo saisi väriä talven harmaannuttamiin kasvoihin 😉

pikkutuoli.jpg

Kuva on pieni sneak peak työn alla olevasta tuoliprojektista. Pian varmaan saan jo kunnolliset ennen ja jälkeen kuvat tännekin.

Nyt kuitenkin takaisin parvekkeelle nauttimaan päivän viimeisistä auringonsäteistä!

Marjukka.jpg

2forliving - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *