Godmorgon

Meillä on vihdoin peilikaappi! Tähän taloon muuttaessani oli vessassa silloin pikkuruinen n.10cm x 10cm peili, paksuilla ruskeilla kehyksillä. Silloin ostin nopeasti korvaavaksi tuotteeksi edellisen peilin. Säilytystilat ovat kuitenkin vessassamme tosi rajalliset ja tavarat olisi kiva saada piilotettua kaappien kätköihin. Nyt tarttui kuitenkin Ikeareissulla mukaan GOODMORGON- sarjan peilikaappi.

IMG_7980.jpg

IMG_7964.jpg

Peilikaappi on yhtä peiliä. Jopa sisältä. Takalevysä on peilipinta ja hyllyt ovat lasia. Samalla mukaan tartui muuten tuo “vessankestävä” orkidea, eli teko-orkidea, jota voi pitää myös pimeämmissä tiloissa. Tarkotuksena tuunailla sitä hieman aidompaan kuosiin, mutta ei se pahalta näytä kyllä noinkaan. Vai mitä pidätte?

IMG_7956.jpg

Mitä mieltä olette tästä muutoksesta? Onko näinkin moderni kaappi yhtään makuunne?

Elisa.jpg

2forliving - -

2 kommenttia “Godmorgon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *