Kevään ’17 himotuimmat

Kevät alkaa olla jo pitkällä, mutta ennen kesän odottelua on vielä aikaa kerätä yhteen meidän tämän kevään himotuimmat -kollaasit. 

Kev%C3%A4%C3%A4n%20himotuimmat%20%2717%2

Sisustuksen musta kausi ei kohdallani ole lainkaan vielä ohi, vaikka valon määrä onkin lisääntynyt huomattavasti viime viikkojen aikana. Olen saanut jostain päähäni kombon mustasta, yksinkertaisesta ruokapöydästä (mahdollisesti metalliset pukkijalat sekä puinen mustaksi petsattu kansi?), jota ympäröi esimerkiksi mustat Adelaide -tuolit Bo Conceptilta (2.). Toisaalta tämän saman fiiliksen saisin varmasti luotua ruokailutilaamme vaihtamalla vain ruokapöydän, sillä nykyisissä Tapiovaaroissamme on jo valmiiksi tummaa puuta ja mustaa väriä. Ikean Bestå -kaappi (1.) tulee toimimaan pohjana ruokailutilan nurkkaamme sisäänrakennetulle hyllykölle, josta kerron myöhemmin lisää, kunhan projekti on edennyt hieman pidemmälle. Koko projekti lähtee tosin nyt käyntiin tuon kaapin hankinnasta, joten toivottavasti saamme sen pian noudettua!

Lisääntynyt valon määrä on vienyt ajatukset jo tuleviin parvekkeella vietettyihin kesäiltoihin. Parvekkeemme on aika avoin tila ja herkkä tuulisille ilmoille, joten mitään kovin kevyttä sisustusta sinne ei kannata hankkia. Sen olen oppinut kantapään kautta haljenneiden ruukkujen palasia kerättyäni 😉 Muutama betoninen ruukku (4.) vanhojen mustien ruukkujen kaveriksi, oliivipuu (3.) tai muu hieman korkeampi kasvi ja pieni Sinnerlig -jakkara (5.) toisivat jo heti hieman uutta ilmettä tähän tilaan. Ulkotiloihin tarkoitettu matto (6.) voisi myös tuoda vähän pehmeyttä ja viihtyisyyttä sään armoilla olevalle parvekkeellemme. Kuvat Ikea, Bo Concept

 

kollaasi_kev%C3%A4t2017.jpg

 

Kovasti huomaa näin keväällä ja varsinkin ennen pääsiäistä ajatusten siirtyvän enemmän ulos ja kasveihin. Parvekkeelle ajatuksena on nyt pikkuhiljaa laitella valkoista sekä vihreää kasvien, kukkien ja erilaisten yrittien muodossa. Näiden värien kanssa sopivat loistavasti betonin tai terracotan sävyt. Plantagenin  Olea -ruukkuihin (6.) saa kivasti lajiteltua erilaisia kasvatusjuttuja. Näitä uutuusruukkuja löytyy monessa eri muodossa ja koossa mutta itseäni kovasti kiehtovat nämä korkeuserot osien välillä. En ole muuten aikaisemmin kokeillut yrttejä pienten puiden muodossa (rosmariini & basilika / 4. & 5.), luulenpa että nämä ovat heti ilmojen lämmetessä parvekkeelleni saapuva juttu!

Pellavalakanoita olen nyt bongaillut kaikkialta. Ensimmäisen kerran taisin ihastua näihin Ikean lakananoihin (2.) alkukeväästä, kun näin näin ne mielessäni valkoisten verhojen ja vaalean sängynpäädyn kanssa. Ihania pellavalakanoita löytyy myös esimerkiksi H&M:ltä ja Stockmannilta. Olen ihastellut jo pitkään AY Illuminate Z5-valaisinta (1.), joka kaikessa yksinkertaisuudessaan sopisi loistavasti uuteen makuuhuoneeseemme. Suolainen hinta onkin ainut syy miksi lamppu roikkuu edelleen ainoastaan toivelistallani eikä makuuhuoneen katossa.

Toinen jo pidempiaikaisempi himotuksen kohteeni on HAY:n Strap-peili (3.). Peiliä saa kahdessa eri koossa, josta varsinkin suurempaa olen ajatellut eteisen seinälle, tuomaan kapeaan käytävään hieman ilmettä. Kuvat Ikea, Zocohome, Plantagen, Finishdesignshop

Ihanaa keväistä päivää teille toivottaen,

marjukkaelisa.jpg

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *