Kesän ’17 himotuimmat

 

kes%C3%A42017kollaasi.jpg

Olen tainnut villiintyä kaikkien muiden mukana näistä Suomen voimistelutuotteen renkaista (1.) Lisäksi himoitsen omaa leuanvetotankoa samaiselta valmistajalta. Tämä tanko on puinen, valkoinen ja kaikinpuolin todella kauniisti sisustukseenkin sopiva, samoin kuin renkaat jotka siihen voi kiinnittää. Tanko olisi itseäni varten mutta renkaista uskoisin lasten nauttivan kovasti!

Meiän keittiössä alkaa olla suurinpiirtein kaapeissa kaikki tarpeellinen lukuunottamatta kulhoja joihin voisi esimerkiksi tedä herkulliset jäätelöannokset kesällä! Koska muut astiani ovat kovin valkoisia niin näkisi niiden seurana pöydässä tällaisia vaaleanharmaita kulhoja(2.) Tälläinen himotus siis Tine K merkiltä, jonka astiat varsinkin ovat todella kauniita! Ja mikä olisi kauniinpaa kattauksessa kuin upea runsas kukka-asetelma (3.). Näin kesäntullen tekee mieli yhdistellä erilaisia kukkia ja vihreitä keskenään. Myös kukkien sidontakurssi on ollut mielessä jo pitkään.Tämä on taito jota kovasti haluaisin opetella lisää, joten varmasti vielä jonain päivänä! Jos olette käyneet hyvällä kurssilla niin otan vinkkejä mielelläni vastaan! 🙂

Ajattelin ensin etten tarvitse makuuhuoneeseen erikseen yöpöytää, mutta saatuani jostain päähäni kauniin marmorikantisen pikkupöydän (4.), olen alkanut kovasti kallistumaan sen puoleen! Toinen suuresti himoitsemani pöytämateriaali on betoni, mutta tämä odottelee vielä ideaansa ja paikkaansa!

By Nordin tiipii (5.) on kyllä niin kaunis että kotiuttaisin sen poikien huoneeseen mielelläni ja voisimme kuljetttaa sen mukanamme mummolan pihalle kesäpäivänä. Kuosi täsmää muuten meidän poikien lakanoihinkin!

 

Kes%C3%A4n%20himotuimmat%20%2717.jpg

Ajatukseni pyörivät tällä hetkellä vain ulkohommissa, ja mieleni tekee jatkuvasti pihalle. Saatuani vihdoin parvekkeen siivottua ja kalusteet pestyä, himottaisi nyt myös muutenkin laittaa siellä paikat viihtyisämpään kuntoon.

Oman viherpeukaloni tuntien minun ei kannata kovin paljon satsata kesäkukkiin tai istutuksiin, mutta esimerkiksi parvekelaatikoille (1.) ja helpoille kasveille sanon kyllä kiitos! Yrttejä käytän muutenkin paljon ruuanlaitossa, joten tuntuisi hölmöltä, jos niitä ei kesällä saisi haettua suoraan parvekkeelta. Ikean kukkajalka (2.) viidellä ruukulla voisi toimia kivasti yrtti-istutuksille.

Mies haaveilee uudesta grillistä, mutta tämä Eva Solon avotuli-grilli (3.) ei taida olla ihan sellainen, mitä miehellä on mielessä.Tuskinpa tätä saisi parvekkeella edes polttaa? En tiedä, mitä yhtiön säännöt sanovat avotulesta parvekkeella? 😀 Tunnelmalliset valaisimet sopivat hyvin nopeasti pimeneviin iltoihin, ja muutama tällainen aurinkovoimalla toimiva led-valaisin (4.) näyttäisi kivalta parvekkeella. Viltit, pehmusteet ja muut tekstiililt tarvitsevat sateen varalta oman säilytyspaikkansa, ja metallinen kori (5.) sopisi myös meille sisälle.

Parvekekalustomme on tällä hetkellä ilman tyynyjä, sillä vanhat joutuivat jo tovi sitten roskiin niiden oltua sään armoilla aivan liian kauan. Ikean mustat, yksinkertaiset istuin -ja selkätyynyt (6.) sopivat hyvin tummanharmaaseen kalustoomme. Kesään kuuluu luonnollisesti myös raikkaat juomat, joita voisi tarjoilla tästä Bloomingvillen (7.) lasisesta juomapurkista.

Onko teillä jotain sisustusjuttuja toivelistalla kesää varten?

marjukkaelisa.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *