Jättipeikonlehti olohuoneessa

P1010346.jpg

P1010353.jpg

olohuone.jpg

P1010361.jpg

Olimme muutama viikko sitten ystävieni kanssa yöostoksilla Plantagenissa, jolloin mukaan tarttui kuvien jättipeikonlehti. Ja siis todella yöostoksilla, sillä Plantagen järjestää erikoispäiviä jolloin liike on auki klo 23 asti. Hassua muuten kyllä, mutta tuntui heti että päivässä olisi enemmän tunteja kun tuohon aikaan oli ostoksia tekemässä! En todella ole mikään viherpeukalo, mutta pidän paljon varsinkin viherkasveista kotona ja yritän kovasti opetella pitämään näitä kasveja pidempään hengissä. Tämäkin lähti mukaan, sillä myyjä kertoi sen olevan helppohoitoinen ja ilmoittavan itse hätäisestä vedenkaipuusta nuukahtamalla jolloin sen ehtisi vielä pelastaa. Katsotaan miten käy!

Eilen olin Visualaddictin Fridan valokuvauskurssilla jossa pääsin oikein kunnolla tutustumaan uuteen kameraani. Aivan mahtava päivä takana ihanien ja kannustavien ihmisten kanssa ja todella taitava kouluttaja. Paljon tarttui mukaan vinkkejä ja ajatuksia, joten nyt taitaa koko kesä olla aktiivista kuvailua ja harjoittelua!

Sitä odotellessa, sillä kovin kolealta näyttää ilma taas ulkona!

Elisa.jpg

 

2forliving - -

2 kommenttia “Jättipeikonlehti olohuoneessa

  1. Näyttääpä kivalta. Voisin ostaa samanlaisen, kun mikään kukka ei pysy hengissä 😀 <br />
    Onko ruukku myös plantagenista?

    1. Kiitos Janina! 🙂 Toivottavasti tällä kertaa sujuisi paremmin meillä molemmilla! Ruukku on ostettu Ikeasta muutama viikko sitten joten uskoisin että löytyy vielä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *