Seinävalaisinpohdintoja olohuoneeseen

Tämän syksyn sisustushuuma on aiheuttanut sen että olohuoneen seinä on alkanut tuntua kovin tyhjältä. Ja onhan se tyhjä, sillä kyseistä kulmaa ei ole tähän mennessä koristanut kuin sohva ja kaiuttimet.Tuohon kulmaan, kulmasohvan taakse, olen alusta asti suunnitellut mielessäni valaisinta sekä muutamaa suurempaa taulua. Tämän hetken valaisintrendi on selkeästi nuo pidemmän varren omaavat valaisimet, jotka ovat ehdottomasti kolahtaneet minuunkin. Näistä keräsinkin suosikkini yhteen, sillä tiedän etten ole ainut näiden ajatuksien kanssa kamppaileva!

1. Flos 265 € 811,00 / 2. Madrid, Jotex € 76,90 / 3. By Rydens, Astro € 78,00 /  4. Artemide Tolomeo Mini Parete € 226,00 / 5. Oxford, Ellos home € 119,00 / 6. By Rydens, Bazar € 139,00

Mustat valaisimet varsinkin vaalealla seinällä ovat ehdottomasti omaan silmääni niitä tyylikkäimpiä ja ihastelen niitä aina muiden kodeissa! Kuitenkin jo ennen muuttoamme ajattelin etten hanki mitään mustaa vaan menisin mahdollisimman luonnollisilla väreillä sisustuksessa. Tässä ollaan toistaiseksi vielä pitäydytty, mutta ehkä näiden värien suhteen ei kannattaisi olla niin ehdoton. Varsinkin kun nämä mustat valaisimet kovasti ovat makuuni ja muutama yksityiskohta voisi sopia muuten niin vaalean sisustukseemme loistavasti!

Sitten niitä itselleni varmimpia valintoja – vaaleita sävyjä. Harmaata ja valkoista. Ja hieman kultaista, vaikkei se hopean väristen kattovalaisimien kanssa meille täysin ehkä sovikaan. Mutta tuo House Doctorin valaisin alla on vain niin kaunis! Ehkä makuuhuoneeseen sitten? Toki monethan ovat sitä mieltä että näitä kahta eli kultaista ja hopeaa voi myös sekoitella, mitäs mieltä olette? Oletteko pitäytyneet vain toisessa vai toimivatko myös samassa tilassa?

1. Oxfor, Ellos home € 119,00 /  2. House Doctor, Swing € 236,00 / 3. Tolomeo Parete Micro, € 201,00  / 4. Design by Frandsen, Job € 124,90 / 5. Lightyears, Caravaggio Read Wall € 268,00

 

Mitä mieltä olette näistä valaisimista? Heräsikö omia uusia suosikkeja vai joko teiltä löytyy oma upea valaisin sisustuksestanne josta haluaisitte vinkata?

 

Muistakaahan myös osallistua Habitare -messulippujen arvontaan ennen sunnuntaita!

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *