Eukalyptuksen oksat

 

Ensi viikonloppuna juhlimme jo 5 -vuotta täyttävää poikaamme. Täytyy sanoa että aika on rientänyt hirmuista vauhtia! Hän joka vasta juuri äsken oli niin pieni, on kasvanut aivan mielettömän ihanaksi persoonaksi ja käyttäytyy jo niin ison pojan tavoin!

Loppuviikko meneekin siis töiden lisäksi juhlavalmisteluiden parissa, joten kävin jo hyvissä ajoin ostamassa nämä kauniit eukalyptuksen oksat maljakkoon. Plantagenista saa muuten tällaisia runsaita kimppuja reilulla vitosella, joten hieman innostuin ja ostin kaksi! Niin yksinkertaisen kauniita maljakossa ja mikä tuoksu. Näitä on pitänyt hankkia jo pieni ikuisuus ihasteltuani kaikkia kauniita kuvia ja kukka-asetelmia. Luulenpa että kokeilen myös kranssin tekoa toisesta kimpusta vielä ennen juhlia!

Nyt kuitenkin mielessä ovat jo kaikki ihanat leipomukset jotka vaativat suunnittelua ja toteutusta, joten siirrän ajatukset niiden pariin ja toivottelen teille kaikille ihanaa loppuviikkoa!

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *