Uusi valosarja parvekkeella

Kävin ostamassa parvekkeellemme Clas Ohlsonilta valosarjan tuomaan tunnelmaa syysiltoihin. Valot ripustin viiriksi niin että ne näkyvät myös sisälle. Parvekkeelta ei löytynyt koukkuja valmiina mistään kohtaan enkä tähän hätään saanut mistään järeämpiä porakoneita käyttöön joten kiinnitin valot kaksipuoleissella teipillä betonipylvääseen ja uskomatonta kyllä, siellä ne ovat pysyneet edelleen ilmankosteudesta huolimatta!

Tänään päivä kuluukin lopputyön parissa sekä illalla käydään lasten kanssa vaihtamassa talvirenkaat autoon niin tuntuu taas turvallisemmalta ajella kun lämpötilat menevät pakkasen puolelle. Miten tämä alkutalvi pääseekin aina yllättämään näin?

Mieleni tekisi jo kovasti koristella kotia hieman talvisemmaksi ja jopa jouluiseksi, mutta ennen sitä on tulossa vielä muutamia uusia kivoja sisustusjuttuja kotiin joten maltan mieleni vielä hetken – näistä lisää tulevien viikkojen aikana!

Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

Elisa / 2 for Living - -

2 kommenttia “Uusi valosarja parvekkeella

    1. Kiitos Johanna! Se on kyllä aivan totta 😉 Ihanaa talven alkua sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *