Eteinen kuvina

Sain juuri eilen järjesteltyä loput talvivaatteet kaappeihin syksytavaroiden tilalle, jotta kaikki on kätevästi saatavilla kun tarve tulee – ja ilmeisesti ihan viime hetkinä sillä maisema aamulla oli kovin talvinen! Itse olen ainakin sellainen vilukissa että käyttötakit ovat jo vaihtuneet toppaversioihin ja talvipipoissa oltiin jo viikko sitten linnanmäelläkin.

Samalla vaihdoin meidän pienimmälle kaappiin seuraavan koon johon nyt siirrytään. Vitsit miten nuo lapset kasvavatkin niin nopeasti! Pieniä kaappijärjestestelyjä siis töiden ja kouluhommien ohella tehty ja nyt oltaisiinkin valmiina vastaanottamaan se talvi!

En olekaan tainnut kunnolla kuvailla eteistämme tänne aikaisemmin. Meidän eteinen on siis pitkä käytävä joka avautuu olohuone -keittiötilaan. Ovia aukeaa joka suuntaan joten olen halunnut pitää tilan mahdollisimman simppelinä. Lasten kanssa kun helposti sitä tavaraa rupeaa kertymään erilaisiin paikkoihin varsinkin eteisessä, mikäli säilytysjärjestelyt eivät ole kunnossa. Itse olen ratkaissut asian niin että pojilla on oma osio kaapista liukuoven takana, jonne he saavat helposti laitettua omat tavaransa kotiintullessa.

 

Tulin muuten jotenkin niin iloiseksi tuosta ensilumesta mikä satoi viime yönä tänne etelämpäänkin. Yöllä kun lopettelin koulutöiden tekemistä niin kurkistin ikkunasta miten upealta tuo talvinen maisema katuvalojen palaessa näyttikään! Ja sitä lasten riemua kun he aamulla herätessään totesivat saman – ei tarvinnut yrittää houkutella aamutoimissa sillä kiire ulos oli niin kova. Me oltaisiin jo siis ihan valmiina kunnon talveen!

Elisa / 2 for Living - -

2 kommenttia “Eteinen kuvina

    1. Matot ovat Pappelinan muovimattoja! Saatavissa esimerkiksi Stockmannilta. Meillä on tuossa eteisessä kaksi ja keittiössä lisäksi vielä yksi valkoinen. Aivan uskomattoman helppoja mattoja, kestävät tietääkseni myös konepesun mutta itselläni on riittänyt pienenpi vesipesu näiden vuosien aikana. Testattu myös koiraperheessä toimivaksi! 🙂 Ja muovi ei muuten tunnu perinteiseltä muovilta vaan on pehmeä jalkojen alla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *