Kauniita yksilöllisiä astioita – IKEA EFTERTANKE

Näin viikon päätteeksi halusin jakaa teille hieman inspiraatiota Ikean uutuustuotteista joihin ihastuin!

Joko olette huomanneet Ikean uuden EFTERTANKE -erikoismalliston ja sen uudet astiat? Nämä käsintehdyt uniikit astiat muistuttavat kovasti Tine K -merkin astiastoja joita olen ihaillut jo pitkään.  Jokaisella on yksilöllinen ulkonäkö ja juurikin epäsymmetrisyydellään nämä kauniit vaaleat astiat kiehtovatkin!

Lautanen 5,99,- / Kannu 14,99,- / Kulho 6,99,- / Isompi kulho 8,99,-

 

Ikean sivuilla kerrotaan astioiden olevan Doi Tungissa sosiaalisten yrittäjien käsin valmistamia. Tekemällä yhteistyötä sosiaalisten yrittäjien kanssa auttavat he maailman köyhimmissä yhteisöissä eläviä saamaan kestävät ansiot ja kehittämään osaamistaan järjestämällä koulutusta ja terveydenhuoltoa koko yhteisölle. Eli kauniita käsityötuotteita ja sosiaalista vastuuta tässä erikoismallistossa!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *