Uusi matto makuuhuoneessa

Siellä se nyt on, uusi matto makuuhuoneessa! Täällä (linkin takana) kirjoittelinkin jo hieman siitä, miten päädyin juuri tähän Elloksen Raleigh mattoon, ja en kyllä voisi olla tyytyväisempi valintaani! Makuuhuone sai ihan uuden ilmeen, vaikka mitään muita muutoksia sinne ei vielä ole tehty. Kuten jo aiemmassa aiheeseen liittyvässä postauksessani kerroin, on suunnitelmissani ollut uudistaa muitakin makuuhuoneen elementtejä, kuten yöpöytiä ja lukuvaloja. Parhaat uudistukset ainakin omalla kohdallani tapahtuvat kuitenkin pikku hiljaa pohtien ja harkiten, joten tästä uudesta matosta on hyvä lähteä hakemaan sitä uutta sisustuksen suuntaa makkariimme.

Muutaman viikon olimme tosiaan kokonaan ilman makuuhuoneen mattoa, ja vaikka tavallaan raikkaan vaalea laminaatti tuo jollain tavalla lisää tilan tuntua, on huone maton kanssa nyt huomattavasti kodikkaamman näköinen. Varsinkin näin talven pimeällä sitä kuitenkin kaipaa pehmeitä tekstiilejä ympärilleen. Ja onhan se nyt mukavampi aamulla laittaa jalat peiton alta pehmeän maton päälle, kuin kylmälle laminaatille.

Raleigh matto on tuftattua puuvillaa, joten myös pesun pitäisi onnistua suht helposti. Toki  matolla on kokoa 170cm x 240cm, joten se ei kovin helposti ihan omaan pesukoneeseemme mahdu… Mutta pidetään sormet ristissä, ettei ihan heti tule tälle matolle pesun tarvetta!

Mielessä kävi mattoa paikoilleen asetellessani miltähän tällainen vaalea matto näyttäisi olohuoneessamme vanhan tummanharmaan lankamaton tilalla. Seuraavan kerran kun innostun kunnolla rymsteeraamaan taidankin sitä ihan huvikseni kokeilla! Siihen asti pysyköön tämä matto juuri sille sopivalla paikalla makuuhuoneessamme.

 

*sisältää kaupallisia linkkejä

 

 

Marjukka / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *