Huonekuusi

Viime vuonna ostin ensimmäisen kerran huonekuusen kotiin tälleen joulun alla ja ihastuin siihen niin täysin että pakkohan oli tänä vuonna kantaa kotiin samanlainen. Kuusi on muuten jälleen Ikeasta sillä viime vuonna onnistuin pitämään sen hengissä pitkälle kevääseen, kunnes vain täysin unohdin sen kastelun pitkäksi aikaa. Toivotaan että tämä kuusi on yhtä hyvää laatua!

Ajattelin tämän loppuvuoden muutenkin somistaa kotia lähinnä havukasveilla, hyasinteilla ja eukalyptuksella – tämän hetken suosikkivihreilläni.

Jouluisiin tunnelmiin pitäisi muutenkin olla pian helpompi päästä sillä ennusteissa on luvattu aikamoista lumimyräkkää tälle päivälle ja ulos katsoessa se näyttäisi jo pikkuhiljaa saapuvan. Kovasti odottelen jo vapaapäiviä pulkkamäessä lasten kanssa!

 

Perjantaina on muuten Black Friday ja kaupat näyttävät olevan melkein koko loppuviikon täynnä tarjouksia! Onko teillä jotain mitä metsästätte tarjoussumasta? Itse alan vasta pikkuhiljaa palailemaan normaalielämään viimeisen lopputyöpuristuksen jäljiltä, enkä ole ollenkaan ehtinyt tutustumaan kauppojen tarjouksiin. Supervinkit otetaan siis vastaan!

Turvallista lumimyrskypäivää kaikille!

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *