Julisteet täydentämään sisustusta

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Yhteistyö, jonka toteutumisesta olen todella innoissani! Pääsin valitsemaan Desenion valikoimasta julisteita kotiimme. Seinät ovatkin vuoden takaisesta muutosta ammottaneet vaaleata tyhjyyttään, sillä olen halunnut olla valinnoistani täysin varma ennen kuin laitan reikiä seinille. Selasin pitkään Desenion julistevalikoimaa, sillä etsin olohuoneeseen juuri sitä täydellistä paria julisteita – ja sellaisen todella löysinkin luontoaiheisten julisteiden joukosta!

Joku saattaakin vielä muistaa vasemman puoleisen Forest -julisteen jo vanhan kodin olohuoneestamme. Niin kaunis ja mieleinen se on edelleen, että halusin ehdottomasti yhdistää tähän toisen yhtä ajattoman ja rauhallisen aiheen – ja sellainen tämä uusi Restful -juliste (oikealla) todella on! Sen katseleminen saa ainakin itseni aina hieman levollisemmalle mielelle.

Itselläni niin mieli kuin kodin värit ja aiheetkin pyörivät kovasti luonnon ympärillä ja tämä näkyy tietysti myös julistevalinnoissani. Kuulisin myös mielelläni millaisista julisteaiheista te pidätte, ja millaisia olette omaan kotiinne valinneet?

Omien julisteideni ympärille valitsin nämä kauniit tammikehykset jotka saavat ne kauniisti esille! Alusta asti tiesin, että haluaisin kehykset vaaleassa puun sävyssä, jota meiltä löytyy muualtakin pienissä määrin. Nämä kehykset sopivat täydellisesti yhteen esimerkiksi keittiön tuolinjalkojen kanssa. Desenion kehysvalikoimasta jokainen löytää varmasti omat kehyksensä, sillä valikoimaa on runsaasti – parasta onkin, että kaiken saa samasta paikasta ja koot varmasti sopivat yhteen julisteiden kanssa!

Lastenhuoneeseen valitsin kauniin valasjulisteen ja siihen sopivan julisteripustimen, joka sopii mielestäni erityisen hyvin juuri kyseiseen tilaan! Pojat alkoivatkin heti miettiä mitä valaita julisteessa on joten itsekin tulin taas kertaheitolla viisaammaksi! Tässäkin valinnassani ajattelin toki myös lasten kiinnostuksen kohteita, mutta myös sitä ajattomuutta jotta aihe olisi mieluinen vielä pitkään.

Lisäksi teille lukijoille koodi jolla saatte alennuksen ostoksistanne Desenion nettikaupassa;

Koodilla “2FORLIVING” saat 25% alennusta julisteista 28.-30.11.2017.  * Paitsi käsinvalituista-/yhteistyöjulisteista ja kehyksistä.

Koodi on voimassa ainoastaan kolme päivää joten jos mielessä on hankkia sisustustauluja kotiin, kannattaa nyt ehdottomasti käydä katsomassa Desenion upea julistevalikoima!

Elisa / 2 for Living - -

6 kommenttia “Julisteet täydentämään sisustusta

    1. Voi kiitos! En voisi kyllä olla tyytyväisempi näihin valintoihin 🙂

    1. Hei, ja kiitos 🙂 Verhot on teetetty Eurokankaassa. Valitsin beigeä ja valkoista läpikuultavaa kangasta näihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *