IVAR -Inspiraatiota

Pitkään olen jo toivonut lastenhuoneeseen säilytysratkaisua, johon saisi siististi järjestykseen ja piiloon lasten lelut. Kaikilla  leluilla ei kuitenkaan leikitä samaa aikaa ja lastenkin on helpompi löytää leikkeihin sopivat hahmot ja tavarat kun kaapeissa vallitsee jonkinlainen järjestys. Lapset saivat tämän järjestyksen toki itse päättää ja lajittelivatkin lelunsa juuri päättämiinsa laatikoihin uutta kaappia varten.

Ikuisuuden vanha Ikean KALLAX saa siis väistyä ja tilalle tulee jo kauan himoitsemani IVAR, jonka teille vilautinkin jo edellisen syksyn himotuimmat kollaasissani. Tästä käsittelemättömästä mäntykaapista on varsinkin instagram pullollaan inspiraatiokuvia. Käsittelemätön puupintahan meinaan antaa mahdollisuuden monenlaiselle tuunaukselle.

Kuvat: Cocolapinedesign / Instagram: ikeadeutschland / Instagram: tellkiddo / Instagram: charlotteryding / Instagram: ikeanorge

Itse arvon varmasti vielä tovin jätänkö pinnan kokonaan käsittelemättä vai maalaanko sen esimerkiksi harmaan tai vihreän sävyllä. Kaappi myös antaa valinnanvaraa sijoittamiselle – seinälle, ilman jalkoja tai jaloilla seisomaan!

Sattuuko jollain tätä kyseistä kaappia jo olemaan? Millä värisävyllä itse maalaisit kaapin vai jättäisitkö puunsävyyn?

Nyt uuden lastenhuoneen julisteen myötä taitaa olla pakko päästä kaappiostoksille pikimmiten! Muistattehan muuten että koodilla ”2FORLIVING” saatte 25% alennusta julisteista 28.-30.11.2017, eli vielä tänään! * Paitsi käsinvalituista-/yhteistyöjulisteista ja kehyksistä.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *