Jouluvalmisteluja

Tiedän että useimmat ovat olleet joulufiiliksissä jo pidemmän aikaa, mutta me tuotiin joulu kunnolla kotiin vasta tänään! Syksyn kiireet tuntuivat jäävän päälle ja vasta nyt muutaman viikon aikana on päässyt mielikin välillä kunnolla rauhoittumaan.  Nyt olisi kuitenkin tarkoitus rauhoittua loppuvuodeksi ja nauttia vapaapäivistä touhuten jouluisia juttuja – tätä joulufiilistä ja tullaan näkemään seuraavien viikkojen aikana täällä blogin puolellakin enemmän!

Tänään käytettiin aamu tehokkaasti siivoten, jonka jälkeen ripustettiin jouluvaloja ja aseteltiin hyasintteja kuusien lisäksi koristamaan jouluista kotia. Koska itse jouluaattoa emme tänä vuonna vietä kotona, rakentuu meiän joulumme täällä pienistä jutuista joilla herätellään sitä joulufiilistä. Meillä ei niinkään siis näytä jouluiselta, vaan ennemminkin sanoisin sisustustamme talviseksi. Valot, vihreät jouluiset kasvit ja pehmeät taljat ovat tärkeä osaa omaa jouluista sisustustani! Miten teillä – onko joitain vuodesta toiseen toistuvia juttuja jotka on pakko saada?

Tajusin muuten jouluaattoon olevan nyt tasan kaksi viikkoa, joten lähellä jo ollaan! Lapset jättivät juuri joululahjatoiveensa tonttujen noudettavaksi ulos ja toivoivat kovasti näkevänsä niitä noutamaan tulleen tontun.  Onneksi tuo lasten into tarttuu helposti myös itsellekin!

Tällä viikolla pääsin nauttimaan muutaman päivän viikkovapaista ja sama on suunnitelmissa myös ensi viikolla. Huomisen työpäivän jälkeen me pystytetäänkin siis piparkakkutehdas keittiöön ja tehdään herkkuja valmiiksi joulua varten. Toivotaan että tiistain lumisade-ennustukset toteutuisivat ja päästäisiin myös ulkoilemaan talviseen säähän.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *