Piparkakkutalkoot

Tämän joulun ensimmäiset piparkakkutalkoot on pidetty! Lasten kanssa fiilisteltiin tulevaa joulua leipoen ja joululauluja kuunnellen – eli niin perinteisesti kuin mahdollista! Saatiin muuten sittenkin myös lunta meidän alkuviikon vapaille ja päästiin testaamaan myös muutama pulkkamäki. Toivottavasti sama talvinen sää jatkuisi ainakin jouluun asti!

Lapset menivät hetki sitten nukkumaan ja itse oli pakko avata vielä verhot ja sammuttaa valot tätä kirjoittaessa jotta nään ulkona hiljaa satelevan lumen. Tämä on yksi rauhoittavimmista näyistä mitä tiedän!

Tämä oli muuten myös ensimmäinen kerta ikinä kun tein alusta asti itse piparkakkutaikinan. Maku on täydellinen mutta täytyy sanoa että ulkonäön kanssa on vielä hieman hiomista seuraaville vuosille, sillä piparkakut kohosivat uunissa enemmän kuin olisin sallinut. Olisiko teillä vinkkejä jakaa seuraavan kerran varalle?

Mutta hei, joulua kohti mennään ja toivotaan että saadaan kaikki valmistelut hoidettua ajoissa. Nyt kirjoittelen yöpuhteeksi vielä joulukortit loppuun. Ja kyllä, olen siitä normaalista viimeisestä lähetyspäivästä auttamatta myöhässä mutta hyvä todeta että kuitenkin sen verran ajoissa että ne ehtinevät vielä perille.

Koska hetken päästä ollaan jo perjantain puolella niin toivottelen teille rauhallista ja rentouttavaa viikonloppua!

Elisa / 2 for Living - -

2 kommenttia “Piparkakkutalkoot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *