Joulufiilikset

Toivottavasti teidän joulunne on sujunut yhtä mukavissa fiiliksissä kuin meidän! Vietimme joulua äitini luona ja eilen jatkettiin vielä tapaninpäivää ystävien luona yökyläillen. Saatiin kokea perinteiset riisipuurot, lumiukon katselut, pulkkamäet sekä jouluruuat perheen kesken. Ja se lasten riemu joulupukin saapuessa on jotain unohtumatonta!

Nyt kun on herkutellut melkein viikon verran niin tuntuu että ainakin itselle on kehttynyt pieni sokeririippuvuus, sillä tätä tuntuu olevan melkein mahdoton lopettaa. Helposti sitä joustaa ainakin uuden vuoden yli kun itselleen on niin kovin vaikea perustella uskottavasti miksi pitäisi palata jo takaisin ruotuun näin väliviikolla. Onneksi uusi alkuvuoden liikuntaharrastus varmasti motivoi, ainakin viimeistään siinä vaiheessa kun jaksaminen tyssää heti alkuun viimeviikkojen herkuttelun vuoksi. Milloinkohan sitä ottaisi opikseen ajoissa?

Uskon että monet ovat saaneet lukea jouluaiheisia juttuja jo ähkyyn saakka joten tulin vain nopeasti kertomaan mietteitä näiden rauhallisten kuvien kera ennenkuin laitetaan katse uuteen vuoteen ja uusiin sisustusjuttuihin. Suunnitelmia ja tavoitteita ensi vuodelle on vaikka kuinka, mutta niistä lisää vuodenvaihteessa!

Ihanaa vuoden viimeistä viikkoa!

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *