Uudet Ikean Ivar -kaapit lastenhuoneessa

Muistatteko inspiraatiokuvat, joita jaoin teille Ikean Ivar -kaapeista viime vuoden puolella?

Kävin hakemassa kaapit ja kasasimme ne jo ennen joulua lastenhuoneeseen. Vuodenvaihteen jutut ovat vieneet mennessään ja nyt vasta ehdin laittamaan pientä sneak peak kuvaa näistä. Kaapit olisi tarkoitus nostaa vielä seinälle jolloin ne pääsevät mielestäni enemmän oikeuksiinsa.

Väri on kuitenkin vielä mietinnässä ja yhtenä vaihtoehtona onkin että jätän kaapistot hetkeksi tähän mäntyiseen rouheampaan väriin kunnes joku väri nousee toisen edelle. Valkoinen, harmaa vai vihertävä värisävy? Nämä ovat nyt ne top 3, mutta kun niitä värisävyjä näistä löytyy niin hirmuisen monia!  Tuntuu, että jopa sienien värisävyjen pyörittely oli aikoinaan helpompaa ja näihin valintoihini olen ollut todella tyytyväinen. No, ei harkitsemattomia päätöksiä. Kyllä se suunta sieltä löytyy kun oikea osuu kohdalle.

Tammikuu on muutenkin ihan parasta aikaa sisustushaaveilulle, joten Pinterest -tili laulamaan ja kaikki toiveet ja ajatukset esille myös sisustuksen suhteen. Päällimmäisenä nyt mielessä on tämä lastenhuone, jonka olisi viimein tarkoitus saada niitä lopullisia silauksia joita se on odottanut koko vuoden.

Arki on siis alkanut ja olo on sen suhteen aika hyvä. Päivät ovat onneksi alkaneet jo pidentymään eikä aamulla herääminenkään tunnu niin toivottomalta. Viimeisten kuukausien ajan kun töihin lähtiessä on pimeää ja töistä tullessa on pimeää, ei siitä ainakaan voimaa ole saanut ammennettua. Onneksi on kuitenkin nämä viikkovapaat kuten nyt, valoisana aikana jaksaa toteuttaa itseään huomattavasti enemmän. Ihana aurinko ja huikea iltataivas näyttäytyivät meille eilen ja heti tuli suuri innostus kevättalvea kohtaan!

Liikuntajututkin lähtivät mukavasti käyntiin eilen ja nyt panostus siirtyyki sitten myös siihen ruokavalioon ja kehonhuoltoon. Ja täytyy kyllä sanoa että tää uusi harrastus on niin mun juttu!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

 

*Valasjuliste saatu / Desenio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *