Ystävänpäivän ajatuksia

Laskiaispäivinä ei päästy tällä kertaa ulkoilemaan, mutta onneksi me ollaan viimeisten viikkojen aikana käytetty muuten melkein jokainen vapaa hetki siihen että ollaan päästy nauttimaan lumisista keleistä. Ystävien kanssa ollaan vietetty aikaa pulkkamäessä ja luistelemassa, ja aivan ihanissa aurinkoisissa keleissä!

Helmikuu on muutenkin yleensä sitä aikaa kun säät ovat mahtavimmillaan ja tästä ymmärtää vielä nauttia. Maaliskuussa ajatukset tuntuvat olevan sitten jo paljon keväisemmät ja lämpimien ilmojen  kaipuu nostaa kovasti päätään!

Vimeisten vuosien aikana luonto on tullut entistä tärkeämmäksi itselleni ja tällaiset kuvien ulkoiluhetket ovat sitä parasta. Otetaan myös ystäviä mukaan niin usein kuin mahdollista, mutta nautin myös ihan suunnattomasti hetkistä vain meidän kesken.

Näin ystävänpäivänä ajatukset ovat väkisinkin kyseisessä aiheessa ja erityisesti näissä pojissani joiden ystävyys on jotain sanoinkuvaamattoman ihanaa seurata vierestä! Nämä kaksi kaverusta viettävät melkein kaiken aikansa yhdessä ja osaavat pienestä iästään huolimatta ottaa toisensa huomioon. Pienet riidat toki kuuluvat myös asiaan, ja ne sovittua ollaan taas entistä läheisimpiä. Niin ylpeä näistä kahdesta!

Toki en voi jättää mainitsematta tukiverkostoani, jota ilman en varmasti olisi selvinnyt kunnialla viime vuosista. Ystävyys on asia jota arvostan suuresti ja toivonkin, että olen pystynyt omalta osaltani antamaan apuani takaisin kun sitä on eniten tarvittu.

Nauttikaahan tästä päivästä sekä läheisimmistänne – ihanaa ystävänpäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *