Uudet yrttitaulut keittiössä

Keittiömme seinä sai hiljattain uutta ilmettä, kun siskoni tarjosi mahdollisuutta saada hänen suunnittelemiaan ja toteuttamiaan julisteita Desenion yrttitaulun seuraksi. Sain esittää myös toiveita ennen kuin siskoni alkoi näitä julisteita toteuttamaan, ja yhdessä päädyimmekin pysymään seinälle jo tutussa yrtti -aiheessa. Vihreän sävyt ovat näissä kaikissa tauluissa hyvin hillityt, joten ne sopivat mielestäni hyvin mustavalkoiseen keittiöömme. Täytyy myöntää, että ihan yllätyin siitä kuinka hyvin näiden yrttitaulujen sävyt ja tyyli sopivat tähän jo seinällä pidempään olleeseen isoon tauluun! Tosin siskoni tuntien, hän on todennäköisesti hyvinkin tarkasti suunnittelut julisteiden värimaailman yhteensopivuuden, joten sattumalla tuskin on ollut sormiaan tässä kohtaa pelissä.

Tiedän siskoni käyttäneen näihin julisteisiin todella paljon työtunteja lähtien liikkeelle yrttiruukkujen valokuvaamisesta. Oma tietämykseni kuvien editoinnista ja käsittelystä rajoittuu Lightroomin ja Photoshopin perusteisiin, joten sen tarkemmin en osaa teille tästä prosessista kertoakaan. On kuitenkin todella mielenkiintoista, miten valokuvasta on saatu aikaan näin piirrettymäinen ja leikkisä kokonaisuus! Keittiömme tarvitseekin mielestäni tällaisia luonnollisia elementtejä sen mustavalkoisuutta pehmentämään.

Assarina näissä kuvissa toimii kukas muukaan kuin itse siskoni. Pääsinpä siis todella helpolla tässä projektissa, kun julisteiden toteutus sekä paikalleen asennus tapahtui kokonaan hänen toimestaan. Kiitos!

Uudet taulut piristävät keittiötämme ja tuovat seinälle kyllä kaivattua vaihtelua. Pitäisi ehkä useamminkin muistaa, että tauluja vaihtamalla voi pienellä vaivalla muuttaa koko huoneen ilmettä.

 

Lue myös “seinäristikolla uutta ilmettä keittiöön”
*Desenion juliste saatu blogin kautta

2 kommenttia “Uudet yrttitaulut keittiössä

  1. Kylläpä nuo julisteet näyttää kivoilta yhdessä 🙂 ja siis todella hienot nuo uudet julisteet!

    1. Kiitos Essi! Mielestäni myös sopivat tosi kivasti yhteen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *