Ruokailutilan uusi taulu

Huomenta keskiviikkoon!

Ensimmäisenä on ihan pakko päivitellä, millaisia kelejä olemme saaneet viime päivinä! Voi huh, aivan ihanaa. Kävin eilen ystäväni kanssa helteisellä alkuillan kävelyllä (ja jäätelöllä) Espalla, ja koko puisto ihan kuhisi porukkaa. Aurinko saa selvästi ihmiset vaihtamaan ns. lomamoodiin – ikään kuin olisi ikuinen viikonloppu, kun saamme nauttia helteestä!

Vaikka tämä keli saa ajatukset siirtymäänkin sisätiloista pihalle, sain sentään parin viikon makustelun jälkeen testattua miltä uusi posterimme näyttää ruokapöytämme päässä. Tässä postauksessa kerroinkin hieman näiden uusien taulujen tarinasta ja siitä, miten emme olleet vielä saaneet tehtyä päätöstä taulujen sijoituspaikasta. Vieläkään en ole ihan lyönyt lukkoon tuleeko tämä mustavalkoinen taulu jäämään ruokailutilaamme/olohuoneeseemme, mutta kyllä se mielestäni näyttää tuolla paikallaan todella hyvältä. Yhtäkkiä tästä ruokailutilasta tuli jotenkin paljon ryhdikkäämmän oloinen, vai mitä sanotte? Tämä kotimme tila on muuten hyvä esimerkki siitä, miten tykkään yhdistellä vanhaa ja modernia – mummon vanhat Fanett -tuolit yhdistettynä korkeakiiltoiseen moderniin ruokapöytään ovat aika kiva kontrasti.

Näyttääpä muuten myös jotenkin ihanan freesiltä pitkästä aikaa tuo valkoinen ruokapöytä! Olen nimittäin pitänyt siinä jo pidempään tummanharmaata, pellavaista pöytäliinaa. Nyt tuli kuitenkin sellainen olo, että pitkän talven jälkeen täytyy saada kaikki valo irti, mikä ikkunoista sisään tulvii ja karsia tekstiilit minimiin. Tuleeko teille samanlaisia villityksiä keväisin, että pitää karsia kaikesta ylimääräisestä ja riisua koti mahdollisimman yksinkertaiseen tyyliinsä? Nyt ainakin tuntuu, että tätä pöytää koristamaan riittävät nuo leikkokukat, jotka nappasin mukaani jo yli viikko sitten kukkakaupasta. En edes tiedä, mitä kukkia nuo ovat, mutta näin viikonkaan jälkeen ne eivät näytä mitään merkkejä nuupahtamisesta. Tämä saattaakin olla viimeinen kaupasta ostettu perjantaikimppu ennen syksyä, sillä kohtahan tuolla on luonnonkukat ihan parhaimmillaan – ihanaa!

Lue myös ” Lisää taidetta seinille + HAM suositus”

 

 

 

 

 

2 kommenttia “Ruokailutilan uusi taulu

    1. Hih, en tiennytkään että niitä on tällaisia isoja 😀 Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *