Amalias Hem – saariston kaunein lifestylepuoti

Amalias Hem -lifestylepuoti sijaitsee Turun saaristossa Korppoossa. Juhannusta saaressa viettäessäni tänne oli ehdottomasti päästävä käymään – viime vierailustani putiikkiin taitaa olla ainakin viitisen vuotta. Silloin puoti sijaitsi toisessa rakennuksessa, ja muistelen sen olleen hieman pienempi siihen aikaan. Nykyään tämä Terhi Ahosolan luotsaama liike toimii yhteistyössä Dag-15 majatalon ja kahvilan kanssa ja on avoinna ympäri vuoden, kuten majatalokin. Kivijalkamyymälän lisäksi Amalias Hemin tuotteita voi hankkia myös nettikaupasta. Valikoimasta löytyy monipuolisesti sisustusta, vaatteita ja kenkiä, sekä asusteita ja kosmetiikkaa. Tuotteista huomaa, että jokainen on yksilöllisesti valittu sopimaan tämän lifestylepuodin henkeen.

Ja miten inspiroiva tarina Amalias Hemillä onkaan! Kaikki on saanut alkunsa puodin perustajan Terhin haaveesta luoda jotain kaunista, jossa voi yhdistää asiakaspalvelun ja intohimon ihaniin lifestyletuotteisiin. Vuonna 2008 tuotteita myytiin kesällä torikojusta, mutta jo saman vuoden jouluna puodilla oli oma kivijalkamyymälä Korppoon keskustassa. Ja nykyisin myymälä on tosiaan laajentanut myös nettikauppaan, ja Korppoon myymälässäkin vierailee ympäri vuoden sekä paikallisia, että saariston kesäasukkaita ympäri Suomen.

 

Nyt kun olen viikon verran katsellut näitä kuvia olen tullut siihen tulokseen, että ensi viikonloppuna täytyy tehdä varmasti tänne vielä toinenkin visiitti mökkireissun yhteydessä – vaikken tyhjin käsin viimeksikään putiikista poistunut 😉

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *