Makuuhuoneen uusi ilme + Desenion alekoodi

Kaupallinen yhteistyö / Desenio

Meidän makuuhuone on kokenut viimeisen viikon aikana aikamoisia muutoksia. Päädyin lopulta Tikkurilan Laasti -värisävyyn, joka on juuri täydellinen greige! Astetta tummempi harmaa kuin lastenhuoneessamme ja juuri sopiva keskipiste muuten kovin vaaleaan makuuhuoneeseen. Tyhjensin makuuhuoneen remonttia varten ja tuli ihan muuttofiilis kun olen nyt kuskaillut takaisin vain sellaisia tavaroita joita huoneeseen oikeasti haluan. Kaikki ylimääräinen on viety varastoon kirppispäiviä odottelemaan. Samalla innostuin jopa tyhjentämään puolet vaatekaapista, eli kaiken mihin en ole vuoteen koskenut. Ihanan vapauttava tunne uudistaa ja luopua ylimääräisestä!

Yhteistyön merkeissä pääsin valitsemaan Deseniolta julisteet sekä kehykset tähän tilaan. Ihastuin varsinkin luontoaiheisiin julisteisiin sekä piirroksiin.

Itselläni on iskenyt valinnan vaikeus aina kun lähden miettimään uuden tilan julisteita. Olenkin todennut, että paras on napata ylös suosikki top 5, josta lähtee tiputtelemaan julisteita pikkuhiljaa pois. Värit ovat nettisivuilla aina mielestäni todella hyvin vastanneet todellisuutta joten näidenkin sopivuuden vertailussa saa helpommin valittua suosikkinsa laajasta vallikoimasta. Myös Desenion inspiraatio -sivulta on helppo lähteä liikkeelle, kun miettii mitkä julisteet sopisivat hyvin toisiinsa ja sivuilla voi myös rakentaa oman tauluseinänsä jotta kokonaisuuden näkee jo ennen tilausta!

Omat valintani olivat tällä kertaa white chrysanthemums ja Anna Bülow insideout – blush -julisteet, joiden sävymaailmasta ja rauhallisuudesta pidän erityisesti ja nappi valinta mielestäni juuri tämän seinän värin kanssa. Mitäs mieltä te olette tästä uudistuksesta?

Desenion lahjakortin arvonta on nyt suoritettu ja voittajalle on lähtenyt viesti! Kiitos vielä kaikille osallistuneille – oli ihana nähdä osallistujia niin sankoin joukoin ja seuraavankin arvonnan järjestämme varmasti pian!

Kaikille teille meillä olisi tarjolla myös alennuskoodi Desenion verkkokauppaan, jotta pääsette valitsemaan suosikkinne edullisempaan hintaan;

Koodilla “2FORLIVINGBLOG” saat 25% alennusta julisteista * 6.-12.7 klo 23.59 asti*

* Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration -osioiden julisteita.

Ihanaa viikonloppua!

 

 

Lue myös: Kuin uusi kirjahylly

2 kommenttia “Makuuhuoneen uusi ilme + Desenion alekoodi

  1. Moi! Onko koodissa joku kellonaika mihin asti on voimassa, kun ei toimi enää? 🙁

    1. Hei Sanna, Deseniolla oli ollut jokin tekninen häiriö jonka vuoksi alekoodi ei ollut eilen toiminut. He lupasivat pidentää alekoodin voimassaoloa 12.7 klo 23.59 asti joten vielä ehdit tämän hyödyntämään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *