Tuoksukynttilä sopii myös kesään

Vieraillessani Amalias Hem lifestylepuodissa Korppoossa ihastuin huumaavaan “shampanjan” tuoksuiseen kynttilään. Harvemmin kesäisin on tullut tehtyä kynttiläostoksia – miellän kynttilät kuitenkin enemmän syksyyn ja talveen sopivaksi, mutta miksei niitä tulisi poltettua myös kesäisin? Ajatus kynttilöiden tuomasta valosta on toki relevantimpi syksyn ja talven pimeydessä, mutta kyllähän tällainen ihana tuoksukynttilä tuo fiilistä myös kesäiltoihin. Ja kuten tiedetään, mitä lähemmäs elokuuta mennään sitä pimeämmiksi illat tulevat taas muuttumaan… Mutta ei nyt vielä mietitä niin pitkälle, varsinkaan nyt kun helteet taas hellivät!

Kynttilä on pienen ruotsalaisen Majas Cottage lifestylemerkin. Kyseessä on perheyritys, joka on keskittynyt erilaisiin kodin sisustustuotteisiin – kauniisin kynttilöihin, tuoksupusseihin sekä piensisustukseen, kuten astioihin sekä vaaseihin. Iso osa tämän yrityksen ajatusmaailmasta on myös ollut halu auttaa muita – Majas Cottagen kynttilät ovat mukana kamppailussa lastensyöpiä vastaan, ja jokaisesta myydystä kynttilästä lahjoitetaan osa Ruotsin lastensyöpäjärjestölle.

Tämä Mod&Styrka kynttilä on tehty soijavahasta, jota on materiaalina kehuttu mm. sen biohajoavuuden vuoksi. Muitakin hyviä seikkoja soijakynttilöiden polttamisessa on kuten se, että ne ovat täysin kasvipohjaisia ja uusiutuvista luonnonvaroista valmistettuja, eivätkä nokea ja saastuta sisäilmaa yhtä paljon kuin esimerkiksi parafiinistä valmistetut kynttilät. Tälle Majas Cottagen kynttilälle luvataan jopa 40 tunnin paloaikaa, joten sen tuoksussa ehdin viettää vielä monet illat syksyn ja talven aikana.

Tuleeko teidän poltettua kynttilöitä kesäisin vai kuuluvatko ne enemmän syksyn pimeneviin iltoihin?

 

Lue myös “Amalias Hem – saariston kaunein lifestylepuoti”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *