Saaristoelämää

 

  

Viikonloppu on sujunut erittäin helteisissä tunnelmissa ja samaa lupaa säätiedotus koko ensi viikolle! Näiden kuvien ottamisen hetkellä ei ihan päästy tällaisiin hellelukemiin kuin mistä nyt olemme nauttineet, mutta saimme silti pari viikkoa sitten nauttia aurinkoisesta viikonlopusta saaristossa. Meidän saaristoviikonloppu oli kyllä todella onnistunut – aurinkoa, luontoa, mökkeilyä, hyvää ruokaa ja rentoa olemista. Ja toki meidän ajatuksena oli viikonlopulle myös se, että ehdimme pitkästä aikaa yhdessä kuvailla ja suunnitella tulevaa blogin suhteen.

Kesäiset hellepäivät ovat päässeet viemään meidät molemmat mukanaan. Sen vapaa-ajan, joka on töissä käymiseltä jäänyt iltaisin, on kulunut mieluummin ulkoillessa kuin tietokoneen ääressä. Meidän kesähetkiä pääset seuraamaan tarkemmin  Instagramin puolella tarinoiden osalta!

Myös sisustusinspiraatiota on luvassa ensi viikolla, sillä Elisa ehti käymään asuntomessuilla ja poimi sieltä parhaita paloja muistiin!

Aurinkoista alkuviikkoa kaikille 🙂

 

Lue myös Amalias Hem -saariston kaunein lifestylepuoti sekä paras raparperipiirakka

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *