Arvonta – voita lippu Habitare -messuille!

                                            *Yhteistyössä Messukeskus

 

Habitare on yksi varmimpia syksyn merkkejä, joten messujen lähestyessä on aika tosiaankin alkaa siirtää ajatukset kesästä tulevaan syksyyn ja sisustamiseen. Tänäkin vuonna messutarjonta on monipuolinen ja mielenkiintoinen, joten me aiomme ehdottomasti olla paikalla haistelemassa uusimpia sisustustrendejä sekä inspiroitumassa upeista näyttelyalueista.

Tämän vuoden Habitare teema on Roots – Pintaa syvemmälle, jolla halutaan korostaa asioiden alkuperää ja aitoutta nopeasti kehittyvässä ja monikulttuurisessa elämässämme. On mielenkiintoista nähdä, miten teema konkretisoituu messualueella, sillä aihe on todella ajankohtainen meidän monien ollessa yhä tietoisempia ostopäätöksistämme sekä tuotteiden alkuperästä ja eettisyydestä. Tämä on mielestämme erittäin onnistunut ja ajatuksia herättävä teema, joten toivotaan sen kantavan myös läpi koko messualueen!

Habitaren näyttelyt nostavat esille tänäkin vuonna ajankohtaisimpia trendejä sekä muotoilun tuoreimpia nimiä. Signals -trendinäyttely pohtii sisustuksen, muotoilun ja asumisen tulevaisuuden trendejä neljän erilaisen teeman kautta, Talentshop ja Protoshop esittelee tämän hetken kiinnostavimpia muotoilijoita ja tulevaisuuden tekijöitä, Kaj Franck -palkintonäyttelyssä nähdään tänä vuonna vaatesuunnittelija Anna Ruohosen luomuksia, ja Vuoden huiput esittelee tämän luovan suunnittelun kilpailun palkintotöitä.

Näiden lisäksi odotamme tietenkin tapahtumalta mielenkiintoisten brändien osastoja kuten muun muassa Anno, AVA Room Oy, Fanni K, Johanna Gullichsen, Laa Laa Living, Muoto2, sekä Stockmann. Maininnan arvoista on myös, että Casa Stockmannin tuotteista on -20% alennusta messuilla, joten siitäkin syystä Stockmannin osasto tulee varmasti kierrettyä läpi.

ARVONTA: Voita pääsylippu Habitareen!

Haluaisitko voittaa lipun messuille? Arvomme yhteistyössä Habitare -messujen kanssa yhteensä neljä messulippua – kaksi lippua blogissa ja kaksi lippua Instagram tilillämme @2forliving. Voit siis tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla sekä blogissa että Instassa! Samalla sisäänpääsylipulla voi tutustua koko Habitaren sisältöön sekä samanaikaisiin tapahtumiin Antiikkiin ja HighEnd Helsinkiin. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla alle – mukava olisi kuulla, mikä sinua kiinnostaa tämän vuoden Habitaressa vai lähtisitkö vain hakemaan inspiraatiota ja nauttimaan messutunnelmasta?

Arvonta alkaa nyt ja osallistua voi tiistaihin 28.8.2018 klo 21 saakka. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Muistathan siis laittaa mukaan myös sähköpostiosoitteesi!

 

53 kommenttia “Arvonta – voita lippu Habitare -messuille!

 1. Habitaressa kiinnostaa kaikki: tunnelma, ideat, uudet tuulet, vanhat klassikot 🙋🏼

 2. Olisi todella hyödylliset messut antamaan ideoita rakentajille 😊 (vaikka isäntä ei ehkä olekkaan samaa mieltä 😆)

 3. Jo perinteeksi muodostunut Habitare tarjoaa uusia sisustusvinkkejä ja inspiraatiota.

 4. Asunnon osto on ajankohtainen joten Habitaresta saisi varmasti paljon ideoita uuteen kotiin

 5. Mukana arvonnassa! 🙂 Ihan ehdottomasti aina Habitaresta lähden hakemaan inspiraatiota tulevaan vuoteen. 😍

 6. Olen tykännyt habitaresta aina yleistä inspiraatiota hakea ja tsekkailla uutuustuotteita yms. shoppailla

 7. Messuille tulisi lähdettyä ekaa kertaa. Messutunnelma ja uusia ideoita lähdetään hakemaan 🙂

 8. Kerrankin osuu vapaapäivät sopivasti ja lähtisin ensimmäistä kertaa messuilemaan! Monta kertaa odottanut pääsevänsä, mutta aina työt haitannut. Ideoita ja ajatuksia hakemaan uuteen kotiin 😍

 9. Muutto syyskuussa omaan uuteen kotiin, joten sisustusideoita lähtisin hakemaan. Myös tarjousten bongailu kiinnostaa 🙂

 10. Messuilla on ihana käydä fiilistelemässä ja toki sieltä aina jotain ideoitakin tarttuu mukaan.

 11. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Aina on mukava nähdä uutuuksia ja inspiroitua niistä 🙂

 12. Kyllä sieltä lähdetään hakemaan uusia ideoita ja seuraamassa mihin suuntaan sisustustuulet puhaltavat. Mielenkiintoista on lähtee myös siksi, sillä olimme miehen kanssa tekemässä erästä messukohdetta viikon eräänä vuonna (vuosia takaperin) joten nyt olisi kiva käydä ihan kattelemassa ja poimimassa ideoita! 🙂

 13. Uusi koti alkaa olemaan pian sisustusta vaille valmis eli inspiraation perässä täälläkin mentäisiin messuille 😊

 14. Inspiraatiot,tunnelma ja hyvä seura antaisivat ihanan (jo perinteisen) virkistyspäivän kotiäidille 😍

 15. Ehdottomasti inspiraatiota hakemaan ja kenties jotain ihanaa uuteen kotiin 🙂 Pariin vuoteen en ole päässyt messuille.

 16. Uusi sohva aiotaan ostaa messuilta (messualennukset <3), lisäksi kaipaan inspiraatiota sisustukseen.

 17. Kuun vaihteessa muutto ja uudesta kodista puuttuu vaikka mitä ruokapöydän tuoleista peiliin ja valaisimiin. Habitare siis must tänä(kin) vuonna!

 18. En ole habitare messuilla vielä koskaan käynyt ja tänä vuonna olisi vihdoin päästävä😊 Uusia ideoita olisi kiva saada ja messuilla on varmasti inspiroiva tunnelma👍🏼

 19. En ole koskaan Habitare messuilla ollut joten lähtisin tutkimaan ja nauttimaan messutunnelmasta 🙂

 20. Valaistusideat ja hyvät tarjoukset saa lähtemään tänä vuonna messuille

 21. Eetteinen design ja antiikkipuoli kiinnostaa eniten. Myös Habi Kids pitää tsekata, sieltä saa ideoita

 22. Sisustuskärpänen on iskenyt ja pitää malttaa mielensä siihen asti, että on nähnyt Habitaressa uutuudet 🙂

 23. En lähde hakemaan mitään tiettyä vaan yleisesti uteliaisuuttani katselemaan mitä messut tarjoavat 🙂

 24. Hakemaan inspiraatiota, etenkin värimaailmoihin, kotini väritys kaipaisi jotain pientä räväkkyyttä kaiken skandinaavisen vaaleuden keskelle. En ole ikinä käynyt ko. messuilla, ja nyt vieläpä asun aivan naapurissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *