Eteisen pyöreä peili

Muistatteko kuinka kauan haavelistallani on keikkunut tuo pyöreä peili eteisen kaapiston päälle?  Muunmuassa House Doctorin peilit ovat olleet suuri himotukseni, mutta koko tai hinta ei ole tavalla tai toisella näissä vielä täsmännyt itselleni. Jo muutaman vuoden ajan olen odottanut, että bongaisin jostain sopivan. Halusin nimenomaan suuremman, halkaisijaltaan vähintään 50cm peilin, mustilla kehyksillä tai ilman kehyksiä. Ja kun on isot kriteerit niin näitä on niin kovin vaikea täyttää!

Viime kuussa Jysk Forumin avajaisissa huomioni kiinnittyi ensimmäisenä tähän Jyskin peiliin jonka nappasin heti mukaani! Peilin halkaisija on 70cm, joka on juuri sopiva tämän kaapiston päälle. Nyt kun yksi pitkään suunniteltu ostos on toteutettu niin mieleen tuli jo muutama uusi juttu joita sisustukseen haluaisin vielä tämän syksyn aikana – minkä sitä itselleen mahtaa!

Mitä mieltä olette tästä ostoksesta?

Kävin eilen muuuten Nuuksiossa pyöräilemässä 20 kilometrin reitin metsässä ja jalkojen olo on tänään sen mukainen! Voisin kuvitella että oloni on kuin maraton juoksijalla kisan jälkeen. Kroppa huutaa lisää ruokaa, lepoa ja kehonhuoltoa, joten näiden mukaan mennään alkuviikko! Nuuksiosta saa vuokrattua Fatbiket tuntihinnalla ja reitit on niin selvästi merkitty että suosittelen ehdottomasti mikäli tämä on ikinä ollut kokeilulistalla!

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Lue myös:

Makuuhuoneen sisustus ja uudet yöpöydät

Syksyn ’18 sisustussuosikit

2 kommenttia “Eteisen pyöreä peili

  1. Moikka,
    Itsekin miettinyt tuota ja Jyskistä käynyt hipelöimässä😊 Mikä tuo kaapisto on tuossa alapuolella ja saanko vielä kysyä tuon seinän leveyttä jossa tuo kaapisto on..

    1. Heippa! Tämä oli tosiaan ensimmäinen asia johon myös kiinnitin myymälässä huomiota ja eihän sitä sitten voinut lähteä kotiin ilman 🙂
      Kaapisto on Ikean Bestå (leveys 120cm) ja tuo sarja näyttäisi muuten olevan juuri tarjouksessa ainakin Ikean sivuilla. Seinän leveys on 220cm ennen ovea, eli jatkuu kyllä vielä ns. käytävänä vasemmalle tämän jälkeen. Toivottavasti tästä on apua mietiskelyssä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *