Syksy olohuoneessa

Näin se vain syyskuukin oli ja meni – nopeasti kuten niin monet muutkin kuukaudet nykyisin tuntuvat menevän. Syksy on mielestäni  parasta aikaa sisustukselle, ulkoilulle ja tietenkin niille tunnelmallisille illoille kynttilöiden valossa.

Oma syyskuuni piti sisällään monenlaisia mukavia juttuja – kummipojan synttärit, Habitare-messut ja ihanien blogikollegojen tapaamista, sukulaisten kanssa vietettyä brunssia, mökkeilyä, ja lupauduinpa myös yhden suloisen pienen pojan kummiksikin. Loppukuusta tahtiani on hidastanut inhottava syysflunssa, joka piti minut melkein viikon verran neljän seinän sisällä. Ihan vielä en ole saanut tätä sitkeää tautia selätettyä, mutta luotan vitamiinitankkaukseen ja inkivääriin sekä riittävään lepoon.

Syyskuun aikana sisustelin myös olohuonettamme hieman syksyisempään tyyliin sopivaksi. Sohvatyynyt vaihdoin sametista puuvillakankaaseen – vaikka sametista pidänkin sisustuksessa, totesin vihdoin etteivät ne koirataloudessa ole helpoimmasta päästä pitää siistinä. Varsinkaan, kun tuo meidän vahtikoiramme rakastaa tehdä pesänsä nimenomaan sohvatyynyihin kaivautumalla, olivat ne aina aivan täynnä pieniä mustia koirankarvoja. Näihin tyynyihin valitsin keltaisen ja harmaan sävyt – yhdistyvät mielestäni sohvan yläpuolella olevan suuren taulun kanssa kivaksi kokonaisuudeksi. Rosoisen kauniin metallitarjottimen ostin jo kesällä vieraillessani Amalias Hem -lifestyleputiikissa. Näin syksyn tullen tarjottimelle pääsevät kynttilät luomaan tunnelmaa pimeisiin iltoihin.

Lokakuullekin on ehditty sopimaan jo mukavia juttuja, ja odotan myös pääseväni vielä kunnolla sienimetsään! Näiden kuvien myötä toivotan teillekin inspiroivaa lokakuuta 🙂

Lue myös “makuuhuoneen sisustus” ja  “postikortteja Norjasta”

 

2 kommenttia “Syksy olohuoneessa

    1. Kiitos! 🙂 Sohvapöydän kokonaisuus on Bo Conceptin Lugo -sarjaa. Avomieheni kotoa saatu aikoinaan, ja varmasti jo kymmenisen vuotta vanhaa mallia. Samaa sarjaa on kyllä edelleenkin Bo Conceptin valikoimissa, mutta en tiedä saako tätä kyseistä puun väriä enää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *