Kauneimmat kalenterit vuodelle 2019

Ajatukset alkavat taas karkailla jo seuraavaan vuoteen, sen suunnitelmiin ja tavoitteisiin. En ole vielä löytänyt voittajaa perinteiselle paperiselle kalenterille, johon saa kerättyä kaikki menot, to do -listat ja muistiinpanot. Paperilla nämä selkiytyvät aivan eri tavalla kuin puhelimen näytöllä joten se täydellinen paperikalenteri on taas ostoslistalla! Keräsin jälleen suosikkini yhteen seuraavan vuoden kauneimmista ja inspiroivimmista kalentereista.

Daily calendar / Jo&Judy

Itselläni on ollut nyt jo muutaman vuoden ajan käytössä Jo&Judyn kalenteri. Myös tänä vuonna valikoimassa on upeita malleja A4 sekä A5 -kokoisina ja varsinkin tämä kalenteri mustalla nahkapäällisellä kuuluu suosikkeihini. Viikkonäkymistä jokainen voi myös valita omansa ja kauniisti toteutetusta kalenterista löytyy juuri sopivasti tilaa muistiinpanoillekin.

Kalenteri/muistio / Annika Välimäki

Annika Välimäki on suunnitellut tyylikkään kalenterin ensi vuodelle. A5 kokoisen kalenterin kannessa on kaunis kalligrafiateksti ja muistiinpanoille on jätetty tilaa kokonaisen sivun verran joka sopii ainakin omiin tarkoituksiini. Niille jotka tykkäävät tuunailla kalenteria enemmänkin, löytyy myös Annikan suunnitttelema kaunis tarrasetti. Tätä upeaa kalenteria myy esimerksi DomDom.

Polku hyvinvointikalenteri / Ajasto

Itseäni kovasti houkuttelee ajatus kalenterista joka tukee käyttäjänsä hyvinvointia, kannustaa itsetutkiskeluun ja stressinhallintaan. Ann-Christine Mäkelän suunnittelema A5-kokoinen kalenteri pohjautuu positiivisen psykologian teoriaan sekä stressinhallintamenetelmiin. Ajatuksena on kartoittaa nykytilanne sekä suunnitella ja asettaa tavoitteet joita kohti pyrkii. Tilaa on varattu siis myös ajatuksille ja pohdinnoille, ja kaikki on saatu näden kauniiden kansien väliin. Kalenteria myy esimerkiksi Biodelly.

My success story 2019 / Luklabel

Luklabel on julkaissut ensimmäisen vuosikalenterinsa jonka takana on ajatus unelmiensa tavoittelemisesta. Nämä on helppo kirjata kalenterin sivuille ja rohkeutta ja inspiraatiota saa kalenterin sivujen voimalauseista. Kalenterin ensimmäinen erä myytiin loppuun nopeasti, mutta toinen erä on nyt tilattavissa Luklabelin verkkokaupasta kolmessa upeassa värissä. Halukkaiden kanttaa siis toimia nopeasti jotta ehtivät vielä saamaan omansa!

 

Joko te olette löytäneet uuden kalenterin ensi vuodelle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *