Parasta just nyt

Parasta just nyt…

Lähenevä joulun odotus

Huomisesta marraskuun ensimmäisestä päivästä alkaen on mielestäni jo ihan ok alkaa odottamaan joulua ihan toden teolla! Pieniä suunnitelmia on jo joulua varten tehty – lahjojen puolesta toivoisin voivani antaa perheelle ja ystäville mahdollisimman paljon jotain itse tehtyä – jotain pientä on tähän suunnitelmaani jo valmistunutkin 🙂

Uuden kummipojan ristiäiset

Olen todella otettu ja innoissani saadessani yhden uuden kummilapsen lisää tulevana lauantaina! Kummilahjaksi tilasimme hänelle “the birth posterin” – ajattelimme tämän olevan tietyllä tapaa ajattomampi kuin esimerkiksi perinteinen kummilusikka, vaikka toki nekin arvonsa säilyttävät vuosien aikana.

Herätysvalo

Siivotessani kaappeja löysin vanhan Philipsin herätysvalo/herätyskello/radiolaitteen, jonka olen joskus piilottanut kaappien syövereihin ajaltetuani sen olevan täysin sopimaton sisustukseeni 😀 Nyt päätin kuitenkin antaa laitteelle vielä mahdollisuuden – muutamien päivien testailujen jälkeen olen alkanut lämmetä tälle laitteelle sen ulkomuodosta huolimatta. Testit jatkuvat, mutta tuntuu kuin olisin ollut aamuisin hieman virkeämpi kellon soidessa? Ainakaan pehmeä linnunlaulujen ääni herätyskellossa ei ole yhtään niin väkivaltainen tapa herätä kuin perinteinen iPhonen renkutus!

Kaverin puolesta kyselen -podcast

Näitä kuunnellessa on saattanut tulla muutamia omituisia vilkaisuja suuntaani, kun ruuhkaisessa junassa olen hekotellut itsekseni. Suositus tälle, mikäli kaipaat jotain hauskaa kuunneltavaa – Kaverin puolesta kyselen ohjelman ( ja kirjan!) tekijöiden Tiia Rantasen ja Anna Karhusen nauru on muuten myös ihan super tarttuvaa 😀

Ruusukaali

Olen t-o-d-e-l-l-a koukuttunut karamellisoituun ruusukaaliin! Niin helppoa ja herkullista. Keitän ruusukaaleja ensin noin viisi minuuttia, jonka jälkeen halkaisen ne ja paistan pannulla leikattu puoli alaspäin oliiviöljyssä ja hunajassa. Kun ruusukaalit ovat saaneet pientä kultaista sävyä, laitan päälle vielä ripauksen sormisuolaa. Nam!

Tämän sekalaisen listauksen kanssa siis kohti marraskuuta! Varsinkin nyt, kun pimeä alkaa tosissaan kellojen siirron myötä olla läsnä arjessa, on mielestäni hyvä miettiä tällaisia kevyitä ja pieniä hyviä asioita. Saa vähän perspektiiviä tähän aikaan vuodesta välillä muuten niin harmaalta tuntuvaan arkeen 🙂

Mikä on sun arjessa parasta just nyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *